| irinuk28 a întrebat:

Hei, hei. De două zile m-am apucat de exerciții fizice pentru tonifiere, pentru diferite grupe de mușchi( astea nu înseamnă că vreau să am mușchi, căci sunt fată, ci doar să lucrez musculatura în general, înțelegeți voi;)) ) etc.

Nu merg la sală, nu că nu aș putea sau că nu aș vrea, ci pentru că sala e prea departe de mine și nu am mijloc de transport ca să fac naveta. Având în vedere că nu prea știu cum se procedează la sală, aș vrea să vă întreb pe cei care știți sau care mergeți: ce părere aveți, cât de utile sunt, cât de des/rar ar trebui făcute, dacă există vreo diferență între cele pe care le poți face acasă sau la sală (în afară de faptul că la sală lucrezi cu/pe diferite aparate), adică dacă sunt la fel de ajutătoare și ce recomandări de exerciții mai aveți, având în vedere că am 16 ani și sunt suficient de slabă și nu aș vrea să mai slăbesc, ci aș vrea să îmi pun mai bine în evidență formele :)?!?

Acestea sunt exercițiile pe care le fac:

https://www.youtube.com/watch?v=ooRb290Wh28

https://www.youtube.com/watch?v=1syQHK3ycd4

https://www.youtube.com/watch?v=znvFTWJiCC8

Dau FUNDĂ garantat :)!

Aștept sfaturi!

4 răspunsuri:
| s3bycu a răspuns:

Salut! Exista o multitudine de exercitii pe care poti sa le faci acasa si care sunt foarte eficiente, genuflexiunile, flotarile si genuflexiunile fiind 3 dintre cele mai bune in acest sens. Iti recomand achizitionarea unor gantere usoare (1-2 kg), pentru ca exercitiile efectuate cu gantere usoare ajuta la tonifierea musculaturii, ajutandu-te sa-ti evidentiezi "formele". Poti vizita blogul meu, www.cirdeiusebastian.wordpress.com pentru mai multe despre dieta si fitness. Multa bafta! :)

| irinuk28 explică (pentru s3bycu):

Ok, mulțumesc happy!

| s3bycu a răspuns (pentru s3bycu):

Genuflexiunile, flotarile si fandarile* laughing))) nici n-am vazut ce prostii scriuhee hee

| irinuk28 explică (pentru s3bycu):

Nici eu n-am observathee hee.
Nu-i nimic oh go on!