| numaieoadi a întrebat:

Cum fac sa mananc orice si sa nu mi se mai depuna grasimea pe abdomen? fac sala si as vrea ca sa imi creasca muschii dar mi-e frica sa nu ma ingras in jurul abdomenului? Precizez ca am fost grasut acum 1 an si nu vreau sa revin gras sad Va rog frumos sa-mi explicati!

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Hm e destul de greu sa pui muschii fara grasime, de obicei in perioada de masa acumultezi 3-4 kg de grasime(depinde ce metabolism ai)De aceea ar fi bine sa iti imparti perioadele, o perioada cand pui masa si o perioada cad definesti acei muschii eliminand stratul de grasime, s-au poti sa fi anent ce mananci si cad mananci si nu o sa se depuna nimica.Bafta.

| numaieoadi explică (pentru MassEffect):

Pai si in perioada aia cand elimin stratul de grasime acumulat. Ce trebuie sa fac? ce trebuie sa mananc? M-am-ai duc la sala in perioada aia?

| MassEffect a răspuns (pentru numaieoadi):

Iti pastrezi antrenamentul cu greutati si adaugi o sesiune de cardio de 25-30 min dupa antrenament, in ceea ce priveste alimentatia scazi din carbohidrati si grasimi marind aportul de proteine(carne, oua, branza, lapte)

4 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

Fii atent la cat mananci si cand mananci. Este normal sa mai ai pofta si pe o pizza sau ciocolata, nu spune nimeni sa nu mananci dar cu grija. Incearca sa faci exceptii rare din chestia asta. Mananca-le in prima parte a zilei si continua sa faci miscare. Alearga, mergi la sala, mergi cu bicicleta, plimbari, fotbal, orice activitate fizica iti place.

| stef789 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa nu mananci seara inainte de a te culca deoarece grasimile se depun peste noapte si in timp se acumuleaza in rest pe timpul zilei poti manca ce doresti [si eu am avut aceeasi problema]