| βέiiiβiiişoor a întrebat:

Hei TPU:**

Nu as vrea sa ma laud [ nu imi sta in fire; si nici nu imi placeoh go on] dar mi-a a dus unchiul meu rolehappy. Sunt "Boomerang" parca; au rotile de siliconthinking imi sunt putin mari [nu pot sa schimb masuralaughing)] dar sunt bune. El spune ca sunt originale sunt luate din Barcelonechatterbox[nu'mi place sa ma laud:d. da am nevoie de sfatul vostrupuppy dog eyes]Intrebare e:

Sunt bune? adica pritenele mele au si ele role si sunt ca un fel de tenisi iar eu cand ma incalt si vreau sa ma ridic ma ridic usor ele au nevoie de ajutor ca aluneca in fata; iar a mele aluneca mai greu si e bine?thinking:-ss

Si asa optionalbig grin :Care este imbracamintea perfecta ca sa putem sa mergem cu >rolele?puppy dog eyes.big grin:".

Fundalove struck.

Răspuns Câştigător
| arrriadna a răspuns:

Salut. Sunt foarte ok rolele tale. Felicitari.
Faza cu ridicatul de pe banca, tine de fapt de pozitia picioarelor. Unul trebuie sa stea mai la orizontala si celalalt pe "mers in fata" (gen asa: / I ).
Daca aluneca mai greu ale tale se intampla din 2 variante: ori sunt noi si nu le-ai facut rodajul, ori trebuie sa inveti tu cum sa iti lasi greutatea pe ele.
Cand mergi stai mai degraba aplecata in fata decat in spate (sa nu cazi in fund! ).
Imbracaminte casual, de tavaleala. O imbracaminte comoda, in care sa poti transpira linistit, fara sa se lipeasca, de ex, pantalonii de tine.
Lasa TPU si treci afara!
Cautati pentru inceput o zona in care asfaltul sa fie mai fara denivelari si fara trafic intens.

3 răspunsuri:
| βέiiiβiiişoor explică:

@ arrriadna : Iti multumesc mu lt:*
@ andrutzyk06 : Multumesc:*.

| cυρcαкє a răspuns:

Buna.

Mda... Stiu la ce role te referi,alea sunt pentru profesionisti. Poti face schemele foarte calumea.
Eu cand ies cu rolele ma imbrac la fel cum ma imbrac normal,fara role.
Pai imbracamintea perfecta ar fi un tricou,pantaloni scurti si astea de siguranta (genunchiere, cotiere si casca).Dar la noi in Romania sincer nu prea se tine cont de asta, ca in alte tari toti au echipament de siguranta cand merg cu rolele.winking


Sper ca te-am ajutat.Bye!

| VaD a răspuns:

Esti sigura ca nu vrei sa te lauzi? Atunci de ce mai zici : "El spune ca sunt originale sunt luate din Barcelone[nu'mi place sa ma laud:d. da am nevoie de sfatul vostru]".
E un detaliu relevant care ar putea fi decisiv in rezolvarea problemei tale? Hmm...nu cred! Succes!