| irina2812 a întrebat:

Heii TPU,ce am inceput sa vorbesc cu un baiat ce arata super bine,patratele alea alea,si baiatul asta vrea sa ne vedem, dar eu sunt putin plinuta si mi e rusine sa ies cu el.Am17 ani, 1, 63 cm si 71 km,tot am incercat sa slabesc,sa tin diete,am facut si sala, dar sub 68 de kg nu am ajuns niciodata.Ce as putea sa fac? ..chiar mi e rusine de corpul meu si de multe ori cand vad o fata slaba pe strada ma simt umilita intr un fel, nu mai am incredere deloc in propria mea persoana.Ce as putea face sa slabesc?

Răspuns Câştigător
| fulguta2015 a răspuns:

Salut! eu am avut 68 kg si o prietena m-a sfatuit sa beau mai multa apa si sa mininc mai putin si acum am 52-53 eu cred ca nu trebuie sa-ti fie rusine de propriul tau corp esti frumoasa in felul tau

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Perseverenta e cheia... daca tu mergi la sala, iar dupa la shaormerie nu faci nimic.
consulta un nutritionist si asculta multa muzica in timpul dietei ca sa te ambitionezitongue.

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

Daca vrei sa slabesti nu o poti face asa, brusc! Accepta sa iesi cu el asa cum esti, daca te place bine, daca nu, asta e. Oricum cu timpul te vei schimba, pe viitor o sa-i para rau daca te refuza. Daca ai 95 lei iti recoman niste medicamente foarte eficiente si rapide, in jur de 20 de zile vei slabi 16 kg.