| Misa09 a întrebat:

Hellooo:p de la cati carbohidrati incepi sa te "ingrasi"? mi-am facut niste calcule si zilnic mananc cam 100-120g si nu ma ingras mai deloc, ba din contra, slabesc. e doar un mit ca daca mananci carbohidrati te ingrasi? sau doar consumul meu e prea mic? *nu vreau sa ma ingras sau sa slabesc, vreau doar sa ma mentin

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde de metabolismul fiecăruia. Unii se pot îngrășa și de la cantitatea de la care tu slăbești.

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Despre ce vorbesti tataie acolo, ce carbiohidrati ce povesti.Cand maninci mai mult decata energie consumi, atunci te ingrasi.iei in greutate.
Ai facut calcule laughing de unde stii tu cat H consumi zilnic,carbon si ce mai sunt, vitamine etc.
Daca nu te ingrasiu la cat maninci si te simti bine,adica nu te simti flamand,artunci e ok,nu trebuie sa afci nici un calcul la nimic.

Totul pe planeta asta foloseste ca sursa de energie hidrogenul,ca esti om,ca esti animal, ca esti planta toate folosesc hidrogenul ca sursa de energie.

Daca maninci mai mult decat este necesar, atunci organismul transforma sursa de mancare in centuri de siguranta, adica in grasimi laughing le pune acolo sa fie.
Ba uitsem sa zic si de masini, alea tot hidrogen folosesc ca sursa de energie happy
Vorba cuiva, depinde si ce consum ai tu la 100 de km laughing daca consumi mult ca energie, atunci nu te ingrasi si invers.

| AnastasiaK a răspuns:

Treaba cu carbohidrații e un mit și atât. Nu contează ce mănânci, ci contează cât. Te îngrași când ești în surplus caloric.
1g carbohidrați = 4kcal
Deci tu ai acolo 480kcal din carbohidrați. Să zicem că oi avea și în jur de 100g proteine în alimentație (deși nu cred), mai adaugi 400kcal. Presupunem și 50g grăsimi (deși iar cred ă am estimat mult, dar să zicem), mai pui 450kcal, deci iese un total de 1300+. Hai că or fi 1500, indiferent cum af fi, valorile astea sunt prea mici ca să ajungi să te îngrași...doar să ai ceva probleme, altfel nu.

| Misa09 explică (pentru AnastasiaK):

Damnn. daca as putea sa mai dau funda ti as dacrying multumesc pentru raspuns totusi!big grin

| AnastasiaK a răspuns (pentru Misa09):

Stai chill, nu răspund pentru fundă. Dacă te-a ajutat răspunsul, mă bucur big grin

| TheStrategist a răspuns:

De la surplus caloric și fără activitate fizică te îngrași.