| Ionut46523 a întrebat:

Hey, deci am auzit de pastilele astea visislim pentru slabit și vreau să le încerc și eu. Țin să menționez că fac sală și în fiecare zi de sală fac și cardio.Sunt gras..Am 86 de kg și cică aceste pastile slăbesc kilogramele.Ați încercat? Daca mă las de ele este adevărat că mă îngrășat la loc? Dau funda

Răspuns Câştigător
| antoaineadda a răspuns:

Bună! Până acum nu s-a descoperit vreo pastilă minune care să te slabeasca, fiindcă dacă ar fi fost așa, vedeai doar oameni supli pe stradă. Singurul mod în care slăbești pe termen lung și sănătos, e adoptarea unei alimentații corecte și definitive (sa nu o privești ca pe o dieta, care o ții o perioada limitată de timp, apoi să crezi că revii la vechile obiceiuri și rămâi slab). Deci disciplină alimentară 70%, și sport 30%. Să nu cazi în extrema cealaltă, să te înfometezi, fiindcă nu faci altceva decât sa iti prelungești suferința... Trebuie stabilită RMB, iar de acolo să îți calculezi necesarul zilnic de calorii pentru slăbire, care se face prin deficit caloric. Așa ești sigur ca slăbești din grăsime. Sunt multe de spus.
Îți pot da mai multe detalii la adresa de e-mail d.adinna.da@gmail.com
Sper că ti-am fost de folos.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti recomand sala si schimbarea alimentatiei. Degeaba bagi sala la greu daca ajungi acasa lingi (nu vreau sa te jignesc) crătitile. Pastilele chiar daca te-ar face sa slabesti pot dauna anumitor organe. Mai ales ficatul si stomacul.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pe la inceputul anilor '90 cand au aparut pastile de slabit am incercat si eu. Rahat! Mai mult, sunt cu chimicale si pot distruge organismul. Mai bine un regim in care sa nu mananci paine cu cartofi sau paste fainoase. Sa mananci fructe dimineata (numai) si legume tot timpul zilei, sa nu manaci carne grasa si grasimi. Sa mananci mai mult peste, pasare si carne macra pe cat posibil ne prajita ci fiarta sau prajita pe gratar fara grasimi.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu există pastile minune.
Dacă vrei să slăbești mănâncă mai puțin la mesele principale, elimină dulciurile și nu lua în niciun caz snack-uri între mese. Dacă nu îți ajunge mâncarea, mănâncă un măr între mese.

De asemenea, bea multă apă!

| DovleacTurbat a răspuns:

Credeti in toate prostiile cum dracu' sa nu faca astia bani grei pe urma voastră. Nu exista asa ceva ma, nu pastilele te slabesc alea te distrug pe interior. Invata ce inseamna mancat, nutritie, alimentatie, DEFICIT caloric + sport+cardio+apa+somn+ TIMP (rabdare) Invata ce sa mananci, cat, de ce sa te feresti, cand iti poti face o mica pofta etc.

| KanameKuran a răspuns:

Salut, pana in prezent nu exista o pastila minune ce iti reduce din grasime. Pastilele de slabit din prezent absorb apa din corpul tau, desi la inceput pare ca slabesti, in ziua in care te opresti din luat acele pastile, greutatea va reveni la normal, poate chiar in exces. Nu iti recomand sa folosesti pastile de slabit deoarece acestea pot provoca diferite boli si afectiuni. Daca vrei sa slabesti, cel mai imporant este dieta.

| almaz a răspuns:

Fă-ți un deficit caloric și o să slăbești, nu ai nevoie de nici un fel de pastile, calculează caloriile și crează-ți un deficit!

| Insideb0i a răspuns:

Pastilele de slabit mai rau iti fac. Pastila care te face sa slabesti are numele de Miscare - Sanatate-AlimentatieSanatoasa

| Intrainforma a răspuns:

Nu o sa fiu ironic dar pastilele astea nu te prea ajuta pe termen lung
Adica atunci cand inchei tratamentul si revii la normal te vei ingrasa chiar mai mult...
Nu pot explica in cateva cuvinte insa daca esti intr-adevar interesat de sanatate si de cum arati iti recomand blogul
Www.intrainforma.ro
Iti vei da seama singur de ce trebuie sa faci
Multa bafta

| DariaDaria1 a răspuns:

Cred ca iti vor face mai rau. Am vazut multe cazuri la TV in care persoanele au fost afectate. Ma refer la sanatate.