| AndreeaBianca123456 a întrebat:

Ma duc la sala de 2 luni si luna viitoare voiam sa incep sa iau proteine pentru creștere in masa( shake-uri ). As vrea sa stiu daca este vreo problema din moment ce iau si anticoncepționale. Mulțumesc:*

9 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Proteine = alimentatie. suplimente proteice = alimentatie.

tu daca mananci oua, lapte, carne ai probleme cu anticonceptionalele?

de ce vrei sa iei suplimente? care este scopul tau la sala?

| Liviu a răspuns:

Poate te vad cu par pe piept vocea ingrosata si sa ramai fara ciclu laughing puisor, daca vrei sa tragi tare de fiare, vei observa schimbari, o sa dezvolti prea mult testosteron happy si e hormon barbatesc, ai grija laughing multe din culturiste nici sanii, nici ciclu numai au, cat despre corp? nici urma de feminitate.Seznatia unui barbat cand pipaie o femeie cu muschi e cam nula xD

| JohnnyBi a răspuns (pentru Liviu):

Esti pe langa aproape total. gen 90%. ai dreptate doar la faza cu testosteron ridicat si atat.

culturistele nu au sani ca au 5% grasime corporala. sanii sunt compusi din grasime...deci e normal. dar lipsa sanilor se datoreaza lipsei grasimii corporale, nu testosteronului.

ciclu nu mai au datorita steroizilor. suplimente si steroizi sunt 2 lucruri total diferite. aici cantitatea de testosteron intra in legatura cu modificarea ciclului, nu absenta sa completa. testosteron ridicat de la antrenamente de hipertrofie NU inlatura complet ciclul.

ps. un fund bombat = muschi, nu grasime. deci un barbat cand pipaie un fund misto este nula, ori tu ai avut numa schije de femei, ori tipe cu fund plin de grasime ori esti gay...

no offence, dar esti pe langa

| Liviu a răspuns (pentru JohnnyBi):

No offence,am facut sala,am tras de fiare,am o cunostinta care e culturista,nu baga steroizi,si are un corp de numai erectie nu iti da. Daca tie iti plac tipele cu muschi,ca atunci cand atingi un fund sa fie tare,si nu usor bombat si moale,inseamna ca tu esti cel cu orietnare sexuala spre barbati. Gandeste logic, te atrage o femeie draguta, cu forme apetisante, nu o femeie plina de muschi care numai frumoasa nu ar fi. Daia noi barbati suntem reprezentati sexului tare, si femeile reprezentante sexului frumos.Comprende amigo? Acum nu am nimic cu femeile care trag doar sa se simta ele bine.De ce crezi ca marea majoritate a femeilor fac cardio si kanko jumps sau fitnes? sa nu puna masa musculare pe ele.Gandestete mai bine cum arata o femeie plina de muschi langa tine laughing)

| JohnnyBi a răspuns (pentru Liviu):

Cred ca tu nu intelegi diferenta intre tonifiere, fitness si bodybuilding. Cauta pe net Cupsa Laura. intelegi? grasime corporala mica, muschi la nivelul in care inca arata bine, forme frumoase...imi zici tu mie ca tipa asta are fund tare? prefer un fund tare decat unul care arata ca o coaja de portocala totusi.

dar tu ziceai plin de muschi gen miss olympia...eu nu ma refeream la asa ceva. desi, decat o schija sau vreo nina la 90 kg, prefer o culturista. si asa e rusoaica aia cu chip de inger si trage 150+ la piept...da, decat vreo grasa, prefer un tanc rusesc plin de muschi.

dar pana la culturiste, ai uitat de modelele fitness. ti-am dat eu exemplu bun de femeie plina de muschi care arata superb

| florynmondialul a răspuns (pentru Liviu):

laughing) asa mult nu am mai ras de mult! de unde dracu scoti asemenea aberatii? cum dracu sa creasca par pe piept de la proteine? auzi tu. testosteron cica la femei cu nivel mare de estrogen! aia sunt steroizi ma! dar si asa ai aberat destul!

| RareşTPUro a răspuns:

Ii poti cere un sfat sau o sugestie instructorului/antrenorului de la sala de unde faci sala si iti va spune el daca e necesar sa iei proteine si daca da, cate grame pentru tine fiind fata.

| AndreeaBianca123456 explică:

Sunt destul de slaba, cam 48 kg am si mai vreau sa pun 10. Si nu pot sa ma îngraș pentru ca oricât as manca nu se pune nimic pe mine laughing) plus ca mi se pare si urat sa pun grăsime si am decis sa fac sala. Si lol, nu vreau sa ajung plina de mușchi ca fetele acelea de la culturism sau mai stiu eu cum. Vreau sa cresc putin in masa, sa imi lucrez picioarele, fundul, brațele...de aceea m-am gândit sa iau proteine.

| florynmondialul a răspuns (pentru AndreeaBianca123456):

Atat timp cat faci sala nu te stresa asa tare ca vei pune grasime! la 48 de kg nu ar strica si putina grasime!