| SadBoyForever a întrebat:

Microbistii care cititi aceasta intrebare, nu vi se pare penibil ca in ultimii ani fotbalul este cel mai mediatizat sport in vreme ce spre deosebire de alte sporturi nu se spune mai nimic chiar daca acolo am avut performante mult mai importante?

De exemplu la handbal feminin vreau sa enumar cateva performante din 2000 incoace:

Nationala romaniei a iesit vicecampioana mondiala in 2005 si s-a oprit in semifinalele mondialului in 2007 si 2009.

Iar la echipe de club la handbal feminin am realizat urmatoarele performante:

In 2007 oltchim a cucerit cupa cupelor si supercupa europei, in 2009 si 2012 valcencele s-au oprit in semifinalele ligii campionilor, iar in 2010 au disputat chair finala ligii.
In 2006 rulmentul a cucerit challenge cup, iar in 2008 cele de la rulmentu au jucat finala cupei cupelor, iar anul trecut in 2012 in cupa ehf hc zalau a jucat finala competitiei.

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Nu te forteaza nimeni sa fi microbist, iar in legatura cu fotbalul este foarte mediatizat desi la alte sporturi noi am realizat performante mult mai importante decat la fotbal, sunt de acord cu tine

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Mare pacat, avem super sportivi, dar numai fotbalul e promovat la maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fotbalul prinde mai bine la gibonii din România.

Răspuns utilizator avertizat
| speşăl a răspuns:

In primul rand penibil este mult prea mult spus, apoi nu ai dreptate, si celelalte sporturi sunt mediatizate dar mai putin deoarece au mai putini fani (100% normal).Nu te supara ca iti zic dar nu mai fi ofticos, daca Oltchim ar vinde 60 000 de bilete la un meci ar fi mai mediatizat. Se mediatizeaza mai mult ce vinde ziarele sau face rating (100% normal) dar sunt apreciate si celelalte sporturi dar nu stii tu.

| Cosmyno7 a răspuns:

Asta-i viata in Romania...