| Anonymus3000 a întrebat:

Eu nu alerg deloc bine obosesc foarte repede si nu pot sa alerg foarte repede am facut ieri 450m in 3 min crying si am si obosit foarte tare de abia mai rezistam eu trebuie sa fac vreo 800-900 m in 3 min caci fac fotbal dar alerg foarte incet. Azi am facut 150m in 23 sec acum cred ca e un pic mai bine. Eu alerg asa pentru ca atunci cand eram mic am avut o boala si nu prea aveam voie sa alerg vreo 1 an sau 2 si cred ca de asta. Ce ma sfatuiti sa fac sa alerg mai repede si sa rezist mai mult? Credeti ca trebuie sa mai exersez? cate ture sa fac pe zi? si de cati m? DAU FUNDA URIASA

Răspuns Câştigător
| kattya96 a răspuns:

Trebuie sa exersezi mult. Daca acum doctorul a spus ca tu poti sa iti continui antrenamentele la fotbal e ok, dar daca nu este indicat eu m-as opri.
Dar nu te descuraja trebuie sa alergi dimineata, ziua si o tura seara.
O iei usor c, exact asa in primele 2 zile faci 150 daca vezi ca timpul e mai bun te duci pe 200 sau chiar 250. Trebuie sa ai rabdare pana ajungi la 800, dar ti-am zis daca te simti rau mai bine interbi medicul inainte sa ai probleme. SUCCES! happy

2 răspunsuri:
| gigel68 a răspuns:

Prima oara ar trebui sa mergi la doctor pentru un consult sau sa iti faci analize la ficat (poate si splina). dupa aia mult antrenament. in prima zi fugi cat poti, in a doua putin mai mult si tot asa.

| AngelAnime11 a răspuns:

Stii incerca sa exersezi putin cate putin.Azi putin maine mai mult si tot asa.Nu te obosi din prima este un sfat dat de mii de antrenori.