| NicEbOy a întrebat:

Sall am 13 anii si la anul' ma duc la liceu si vreau sa ma apuc si de sala dar vreau sa iau si proteine pentru a ma dezvolta mai repede. Ce proteine recomandati?
Funda

Răspuns Câştigător
| DraGfirE a răspuns:

Fa sala naturala si dupa 1 luna ia proteine dar in luna asta in care faci mananci proteine naturale si dupa 1 luna iti iei proteine gen xplode happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru DraGfirE):

Xplode e creatina, nu contine DELOC proteine.

Habar nu ai ce sunt proteinele, nu?

8 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Proteine din alimente naturale, din alea din care mânca și străbunicul tău, în nici un caz din suplimente nutritive!

| Cosmin86 a răspuns (pentru MMihai):

Si suplimentele tot naturale sunt

| claudiu11re a răspuns:

Daca esti skilod scuze expresia skilod poti sa iti iei plicuri de xplode si sa vezi ce corp iti faci de la alea pe bune asa am facut si eu

| claudiu11re a răspuns:

Nu ai incredere in mine crezi ca te mint uite intra pe id asta claudiu11_basket si iti voi arata cum arat eu de la plicurile de xplode ca am vazut ca ai mai pus o intrebare daca sunt bune plicurile de xplode intra te rog frumos pe id sa iti tr poza cu mine sa ma vezi si tu

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Nu fa prostia sa iei proteine, repede toti se arunca la proteine, proteinele te umfla.decat sa fii ditamai matahala, facut cu proteine, mai bine faci sala natural.e mai bine asa.proteinele nu ajuta, dupa ce te lasi de sala, te faci naspa de tot.slabesti.

| Reic a răspuns:

Dupa ce am citit comentariile, cred ca am si eu un raspuns bun:
Nu fa prostia sa iei proteine. Mergi la sala, alearga zilnic, fa abdomene, flotarile sunt cele mai indicate pentru muschii spatelui, bicepsi si tricepsi, inventeaza cateva exercitii proprii, dar nu fa prostia sa iei proteine la 13 ani.
Eu anul acesta am intrat la liceu, nu s-a atins nici musca de mine, am 15 ani, 1, 79, 62 de kilograme, si cred eu, facut. Nu se iau ratatii aia mai mari de tine doar ca te vad mai mic, ei stiu ca nu se pot masura cu unu de a 11-a sau cat or fi, si se iau de "boboci".
Daca se intampla ca iei o palma ceva, asta e... Momentan fa exercitii zilnice si in maxim 1 luna, 1 luna si jumatate o sa vezi rezultatele. Apropo, bafta la intrare la liceuwinking.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Reic):

Alt copil mic.

proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, suplimente ( care tot din astea sunt facute ).

SINGURA metoda prin care poti sa 'nu iei proteine' e sa STAI NEMANCAT toata ziua, ATAT.