| xr0sioRx a întrebat:

Sall. am 17 ani si vreo 50-55kg, am 1, 75 inaltime si vreau sa ma mai ingras, de fapt nu sa ma ingras, dar sa fiu mai plinut, mai "gros" intelegeti voi. Vreau sa imi cumpar un set de gantere sa fac exercitii acasa si proteine, vreau sa stiu ce si cum e cu proteinele astea, nu vreau raspunsuri ca nu sunt bune, daca vad ca au efect o sa le las, vreau sa mai iau si eu 5 poate 10 kg daca se poate si vreau sa stiu cum se la iau, cand se le iau si ce fel de proteine sa iau!

4 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Poți mânca mai gras. Dar e bine să te duci la un nutriționist pentru o schemă de tratament.
E bine să alternezi, dacă mănânci acum sănătos să mănânci și pizza șaormă. Dar cum spuneam, te poți duce la doctor sau al nutrționist.

| xr0sioRx explică (pentru Anonimuserr):

Deci nu vreau raspunsuri d.astea. am spus clar ce vreau, eu vreau proteinele pentru o dezvoltare mai rapida, pot sa mananc eu cat oi manca, mancarea care o mananc nu contine atat de multe proteine. ar trebui sa bag in mine ca spartu, ceea ce nu e o idee buna.

| Anonimuserr a răspuns (pentru xr0sioRx):

Vrei răspunsuri bune atunci trebuie să pleci la nutriționst. Nu cred că e nimeni nutriționist pe aici frațioare. Eu ți-am explicat. Decizia e a ta. Sunt bune proteinele.

| xr0sioRx explică (pentru Anonimuserr):

Un raspuns foarte concret. ce sa zic, eu am intrebat cand se le iau, cum sa le iau si de care sa iau.