| d0areu a întrebat:

Ce exercitii trebuie sa fac ca sa fiu mai bun la skandenberg. Nu am posibilitatea de a ma duce la sala.

Răspuns Câştigător
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pai, sa ai abdomenul lateral bine dezvoltat (scrii pe youtube: oblique abs si gasesti exerciti) trebuie sa ai si pieptul bine dezvoltat deci flotari (poti sa iti pui si un rucsac pe spate si sa faci mai putine dar mai grele) si iti trebuie si umeri aicea cel mai bun exercitiu care il fac si eu este flotari stand in maini sprijinit pe perete. De asemeanea ai putea face tractiuni pentru forta generala + ca intaresc antebratul, care joaca un rol important si deadlift, scrie asta pe google, informeaza-te despre exercitiu si incearca sa il faci cu un bustean mic/ un sac umplut cu ceva sau un bidon de 5l umplut cu nisip si apa.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

Te ajuta ft putin ce zici tu. fara antrenament special de skandenberg nu faci mare lucru.

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu cred ca ii trebuie lui sa puna la skandenberg pe cestio cine ci pe cei din anturajul lui, ce i-am dat eu acolo al ajuta mai mult decat putin, caci alti nu fac nici ceea ce face el, dar adevarat ca nu v-a putea sa profeseze daca nu se antreneaza cu cineva si cu ajutorul unui antrenor, e la fel ca si cand ai spune ca inveti box fara sa te bati sau ca inoti fara sa atingi apa, dar vei avea un mic boost daca te antrenezi si in cea mai mica masura.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

" caci alti nu fac nici ceea ce face el", de unde stii ca nu fac "Sala" spre exemplu sau alt sport dur gen rugby, alpinism, etc? big grin

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Skandenberg efectiv la o masa speciala de skan.

poti sa te duci la un club de skandenberg