| AlexrAul456 a întrebat:

E ok daca la sala fac 5 serii a cate 10 repetari pentru masa si 3 serii a cate 5 repetari pentru forta pentru fiecare grupa musculara? Sunt curios daca e buna metoda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5 serii cu 10 cred ca e putin cam mult, fa cum zice Dovleacturbat dar iti trebuie un program bine structurat pentru incepatori recomand alpha destiny novice program, starting strength, Texas method si dupa sa iti alegi exercitiile care iti convin compuse si de izolare dupa 1-2 ani
Ar trebui sa ajungi minim 3-5 repetari cu 100kg impins, 140kg genuflexiuni si 170-180kg indreptari pentru forta

5 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Daca esti incepator antreneaza-te clasic doar pentru masa caci fiind incepator si forta se va dezvolta o data cu masa. Dupa 1-2 ani poti sa te complici cu antrenamente pentru masa, antrenamente de forta etc. Acum pune accent pe exercitiile clasice: genuflexiuni, indreptari, tractiuni, impins, inclinari-declinari, flexii. Ai timp sa-ti bati capul cu complexitati.

| combativul a răspuns (pentru DovleacTurbat):

De ce sa puna accent pe indreptari daca e incepator?

| DovleacTurbat a răspuns (pentru combativul):

E dovedit ca ajuta foarte mult la cresterea in masa si chiar la marirea nivelului de testosteron alaturi de genuflexiuni si lucratul picioarelor in general.

| combativul a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Stiu si eu asta. Eu m-am referit la faptul ca e incepator si nu stie sa le faca corect

| DovleacTurbat a răspuns (pentru combativul):

Eh caca, nu te pune nimeni sa pui 150kg ca esti zmeu, iei 25 si inveti tehnica. Asa n-ar trebuie sa faca nimic caci nu stie sa execute. Cati dintre cei din sala ta executa corect genuflexiunile? laughing