anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu sunt gras sau slab, sunt mediu ( mă refer la fizic) si nu prea am mușchi. Așa că m-am apucat să fac niste exerciții. Flotări si abdomene. Fac numai seara. Flotări fac 15 si abdomene câte 35 pe seara. Dacă continui așa cam in cat timp mi se formează? Fac deja de o săptămână!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca continui asa, probabil ca-n vreo 2-3 ani ti se formeza muschii.
Ca sa ai rezultate vizibile, trebuie sa muncesti, ca de-ar fi atat de usor cum faci tu, toti am fii plini de muschi si numai fibra.
Daca incepi cu 50 flotati pe zi si ajungi intr-o luna la 100, esti ok. Cat despre abdomene, incepi cu 100 si trebuie sa ajungi pe la 200-250/zi, ca sa se vada rezultatele.
Dar, nu-i de ajuns doar abdomene si flotari, mai este nevoie de ridicat greutati, de lucrat picioarele samd

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Dar am 11 ani nu cred că aș putea să fac câte 50 flotări, poate 30 ar merge?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Flotari sunt putine 15, iar abdomenele afecteaza coloana in timp, cu cele 15 flotari nu o sa faci masa musculara ca corpul se adapteaza mereu, trebuie sa maresti mereu, azi 15 maine 17 si tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

PS: am 11 ani

| DovleacTurbat a răspuns:

Ce muschi vrei sa faci din flotari si abdomene? Flotarile lucreaza pieptul si foarte putin din triceps si deltoid. Restul grupelor ce faci cu ele? De ce ai face zilnic aceleasi exercitii? Daca astăzi lucrezi piept maine lucrezi alta grupă musculara pentru ca mușchiul are nevoie de odihna sa se poata recupera si implicit sa se dezvolte. Cu alimentația cum stai? Antreneaza-ti tot corpul daca vrei sa "vezi ceva" daca nu mai bine nu te apuca doar cu flotari si abdomenehappy

| nugasescusernameliber a răspuns:

Organismul ti se va obisnui doar cu astea si nu vei vedea efecte, trebuie sa cresti treptat numarul exercitiilor si sa le variezi! nu tot aceleasi, incepi cu 20 minute ajungi apoi la 40, 50.
Pune accent si pe alimentatie, dupa antrenament proteine bune (ma refer sa nu le strici prajindu-le).
Si cauta pe Youtube "strength workout", fa cu ei ce poti si cat poti si variaza mereu, cu timpul vei vedea ca ajungi sa le faci tot mai usor si tot mai multe.
Ai rabdare si ambitie, muschii naturali se fac cu antrenamente lungi si intense, cu o alimentatie sanatoasa, dar crede-ma ca merita. In timp devine pasiune, nu doar ceva facut "ca trebuie"

| FluturicaMicaMica a răspuns:

În mult timp. Mai bine iei un Fitmax sau ceva de genul de la Alo Shop

| Connor300 a răspuns:

Trebuie sa te apuci de salalaughing) Prima oara inveti bine tehnica, apoi faci pentru masa si apoi faci definire. Daca nu iei prafuri, asta o sa ia ceva ani.happy Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Connor300):

Si cu "prafuri" ( adica suplimente ), tot cativa ani dureaza... nu sunt "substante minune"