| StefNN a întrebat:


Am 1.82 si 77kg si am putina burtica la modul ca n-am abdomenul chiar plat plat desi mi-as dori sa-l am, fac momentan sala de o luna dar n-am insistat foarte mult pe abdomene sau cardio. Ce metoda credeti ca ar fi mai eficienta ca sa se observe o evolutie? Stiu ca ar trebui sa tin o dieta dar nu m-am gandit exact la una, probabil o sa incerc sa beau doar apa si sa nu mai mananc prostii intre mese gen chipsuri sau cacaturi din astea. Ce ziceti?

4 răspunsuri:
| gogu220 a răspuns:

Îţi recomand flotări de trei ori pe zi, iar dacă între tine şi saltea mai introduci şi câte o domnişoară, tot aia sau din când în când alta, ştii cum scapi de burtă? Instantaneu. Eu aşa ar rezolvat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru gogu220):

Slabesti mai repede de la cardio decat de la flotari.

| shrink a răspuns:

Chipsurile chiar scoate le complet iar exercitiile de abdomen sa le faci corect - cand faci flexarile pentru abdomen nu la fa complete de la un capat la altul al flexarii, ci le faci intre si aplecat cu spatele arcuit in fata, miscari scurte si rapide

| MarcuPopescu a răspuns:

Salut,mereu după sala baga cardio măcar jumătate de ora cu timpul vei scapă de acea burtica, încearcă sa renunți la chipsuri dulciuri, sucuri nu sunt bune!
Succes!