| PankakesS a întrebat:

Salut am 13 ani1, 66m si 63kg. Sunt prea "gras" pentru varsta mea?sadsi as mai vrea sa va intreb ceva: eu fac destul de des flotari maxim am facut 35.si am niste gantere acasa dar nu prea stiu daca sa fac cu ele la varsta mea 1are 12kg, si 1 are 2kg. daca fac de exemplu cu cea de 2kg nu mai cresc in inaltime? si...pentru 13 ani e bine sa am 1, 66m si 63kghappy?

Răspuns Câştigător
| viruSaceS a răspuns:

Este foarte bine, chiar excelent! nu nu esti gras deloc chiar ai greautatea normala pentru inaltimea ta, iar despre gantere poti sa tragi in continuare o sa cresti in inaltime stai calm.Important este sa nu ridici greutati deasupra capului ca avecteaza coloana si inaltimea ta...bafta!

| PankakesS explică (pentru viruSaceS):

Da, multumesc! Dar unii copii spun ca sunt "bigfoot" pentru varsta mea...laughingp. s: ti-am dat fundahappy

5 răspunsuri:
| denis987 a răspuns:

In mod normal daca ai 1. 66m trebuie sa ai 56 kg..cu 10 mai mic decat inaltimea.
Pentru slabit: Deci in primul trebuie sa ti o dieta. Asta inseamna ca nu mai mananci paine alba (87 calorii o felie), nu mai mananci la fast food, pizza, grasimi, prajeli, fara sucuri. Incearca sa bei multa apa, aceasta tine locul hranei si nu o sa iti prea fie foame sau incearca sa bei un pahar de suc de grapfruit la fiecare masa deoarece acesta arde caloriile.Incearca sa mananci mai multe iaurturi, fructe si legume. Bun, acum trebuie sa alergi zilnic cam 20-30 minute sau poti sari coarda. 30-40 abdomene dimineata si inca 40 seara ca sa dai jos burtica. Ai putea sa faci un sport: handbal, baschet, volei, inot (foloseste toate grupele de muschi inotul). Nu incerca cu ceaiuri, diete sau pastile sa slabesti deoarece iti distrugi sanatatea.
Aici ai un calculator pentru calorii: http://www.csid.ro/calory-calculator/
Dupa ce ai slabit trebuie sa pui si niste muschi pe tine, nu? abdomen: http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Biceps: http://www.youtube.com/watch?v=uTt1yNfweXg
triceps:http://www.youtube.com/......ttp?/watch
deltoid: http://www.youtube.com/......ttp?/watch
antebrat: http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| PankakesS explică (pentru denis987):

Msss muult de tot!:Xpaste fericit si hristos a inviat!

| PankakesS explică (pentru denis987):

A, da... daca trag de gantere la 13 ani nu mai cresc in inaltime?sad

| denis987 a răspuns (pentru PankakesS):

Depindelaughing daca stai drept cand faci astea in mod normal nu. si eu fac cu o gantera de 4kg si eu fac 13 ani anul acesta si tot ma inalt. bine ca eu am facut handbal si acum fac inot si fotbalbig grin.