| ruberT34 a întrebat:

Am 16 ani si 55 kg si vreau sa ma apuc de sala dar nu pot sa ma ingras. Am incercat sa mananc carbohidrati mai multi dar parca tot nu vad vreo diferenta. Niste sfaturi? Eu vreau sa pun masa musculara, nu sa ma definesc.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Ce mananci CONCRET intr-o zi?
2. Ce antrenament ai?

| RobertMoon a răspuns:

Păi întâi apuca-te de sală, consumă carbohidrați și proteine 1.5g pe kg corp, eventual și un complex de vitamine că e foarte foarte greu să îți iei toate vitaminele doar din alimentație, unele da, dar altele extrem de greu și vei vedea rezultate. Tu vrei sa te îngrași, iar apoi sa mergi la sala? laughing E o prostie. Daca ai 55kg nu ai nicio problemă la sală, faci exerciții cu greutăți pe care le suporți și cu care simți că lucrează mușchiul, așa că du-te la sală, mănâncă bine și peste câteva luni îmi vei da dreptate și vei avea rezultate, trebuie doar sa ai răbdare și să nu faci din greutate o obsesie, gen sa te cântărești la 2 zile să vezi cat ai luat că nu merge așa, mușchii cresc greu și cu răbdare... am observat că majoritatea se lasă de sală pentru că vor rezultate rapide happy

| Paul754880338 a răspuns:

Ecuatia pe care o cauti tu este simpla. Antrenamentul corect executat si planificat, mancare de calitate si diversificata, odihna si recuperarea sa fie pe masura intensitatii antrenamentului.