| OPersoana176 a întrebat:

Salut! Am 17 ani, 180 și 70 kg.
Eu lucrez zilnic: 60 flotări, 60 ex cu gantera biceps, 60 pentru triceps, 30 flotări de alea la scaun pentru triceps, 20 de tracțiuni și vreo 10 flotări diamant.
Problema este ca fac și nu simt nimic după ce fac. Mai obosesc în timp ce lucrez și mai iau pauze dar după ce termin tot ce am de făcut nu simt nimic lucrat.
Dacă puteți sa ma ajutați cu un program sa simt ca lucrează adică sa mi recomandați niște exerciții mai bune și cam câte trebuie sa fac. As prefera mai multe pentru triceps. M am uitat și pe internet dar exercițiile alea nu par sa ma ajute. Am acasă gantere și spalier. Ganterele îs de 6 kile fiecare dar se pot îmbină intr o gantera de 12 kile. Va rog sa ma ajutați eu nu s chiar schilod tare se vede ca s lucrat dar parca oricât as face nu vad diferența la brate maj ales la ala stângu care săracu o rămas asa de când ma stiu.

Răspuns Câştigător
| caniele1 a răspuns:

Adica tu vrei brate de 50 (presupunand ca le ai de 25 acum) cu niste amarate de gantere si fara sala? laughing) Fa rost de niste paralele ca tot voiau triceps, faci flotari la paralele cu ceva greu in spate daca poti sa faci peste 10 repetari, dar tot la sala se face treaba...

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce zilnic? Muschii se dezvolta in zilele de pauza.
Cineva care lucreaza zilnic biceps o sa aiba bicepsii MAI MICI si mai slabi decat unul care lucreaza biceps 1 data pe saptamana.

1. Cine ti-a dat CRETINITATEA aia de program?
2. De ce nu te duci la sala, sa-ti faca instructorul de acolo un program?
3. Nu mai zi "îs", e o expresie taraneasca.

| OPersoana176 explică (pentru Cosmin86):

1. Mi am făcut eu programul cum am putut
2.sala e inchisa
3. unde *** scrie ca i expresie taraneasca
4.de fiecare data când am pus o întrebare pe domeniul sport și mi ai răspuns nu m-ai ajutat absolut deloc, ci doar ți ai bătut joc de mine. Nu ești smecher băiatu ma doare n pla ca ai 10 ani de sala dacă ești prost de bubui.

| Cosmin86 a răspuns (pentru OPersoana176):

"Mi am făcut eu programul cum am putut" -> te documentezi inainte sa-ti faci un program, nu-l faci aiurea. In sportul asta mai des NU inseamna mai bine (inseamna chiar mai prost).

"Nu ești smecher băiatu ma doare n pla ca ai 10 ani de sala dacă ești prost de bubui." -> nu ma dau smecher, si ai avea multe de invatat din ce ti-am zis eu.

Dar cand insisti cu anumite IDIOTENII, normal ca cineva trebuie sa-ti atraga atentia.

p.s.: arata-mi un singur SPECIALIST (cineva cu 30-40 de ani de sala + minim 8 medalii de aur) care zice diferit fata de mine. UNUL SINGUR.

| OPersoana176 explică (pentru Cosmin86):

Eu nu vreau sa fac culturism și nici nu ma prea interesează vreau maxim dublu bratele cât am acum și sa fiu cât de cât definit.
,, ai avea multe de învățat din ce ți am zis eu"-nu mi ai zis nimic de folos.
De documentat m-am documentat.
Si cine dracu te o pus pe tine sa mi atragi mie atenția ca zic,, idiotenii".
Dacă nu poți ajuta lumea nu mai răspunde la întrebări. Ești singurul care ii ia în ras pe începători.
De aia exista site ul asta ca lumea sa pună întrebări și ce i care știu sa răspundă nu sa și bata joc de alții sau sa i ia în ras. Nu mi ești superior Cosminutz.

| caniele1 a răspuns (pentru caniele1):

Voiai* scuzele mele happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru OPersoana176):

"vreau maxim dublu bratele cât am acum" -> atunci de ce faci flotari, unde intra 70% piept, si nu faci exercitii pentru brate? Sau vrei sa-ti maresti bratele cu flotari? :))

"Ești singurul care ii ia în ras pe începători." -> OARE? Ia sa vedem cati incepatori mi-au multumit si cati mi-au cerut sfatul.
Dupa o cautare de 30 de secunde:

https://www.tpu.ro/......3-zile-pe/
https://www.tpu.ro/......-cosmin86/
https://www.tpu.ro/......un-fel-de/
https://www.tpu.ro/......cel-de-sw/
https://www.tpu.ro/......a-este-dc/
https://www.tpu.ro/......a-sala-se/

| caniele1 a răspuns (pentru OPersoana176):

Adica tu vrei brate de 50 (presupunand ca le ai de 25 acum) cu niste amarate de gantere si fara sala? laughing) Fa rost de niste paralele ca tot voiau triceps, faci flotari la paralele cu ceva greu in spate daca poti sa faci peste 10 repetari, dar tot la sala se face treaba...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă și picioare... Alternează ca să nu faci zilnic aceeași chestie.

| Ødegaard a răspuns:

Nu prea e indicat sa lucrezi zilnic aceleași grupe, încearcă o zi flotări, o zi biceps și tot așa, poți face și pauza de o zi intre ele. Teoretic ar trebui sa simți deoarece va trebui sa mărești numărul de repetări.

| OPersoana176 explică:

Vreau sa precizez ca sunt ectomorf