| Nirgomax a întrebat:

Salut, am o intrebare legata de sala, nu cresc in masa musculara, mi-am cumparat un gainer Pro mass si am inceput sa il iau de 1 o saptamana dar nimic. Stiti in ce timp se vor vedea rezultate ( masa musculara )? Tin sa mentionez ca am 1.82 60 kg si 14 ani.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Un supliment trebuie luat 6 luni, sa vezi daca e bun sau nu.

Dar tu ce alimentatie ai? Iti asiguri 2 grame de proteina/kg-corp? Sau mananci ce face "mami" prin casa si vrei masa musculara?

| Paul754880338 a răspuns:

O greseala destul de frecventa in randul tinerilor care merg la sala este, exact ca si a ta, a isi pune prea mari sperante in suplimente. Este adevarat, multe etichete ale acestor produse, promit o crestere fantastica in masa si performante. Daca ar fi adevarat si atat de simplu atunci probabil toata populatia globului ar arata ok. Nu?
Nu uita ca este doar reclama si nu intotdeauns este si adevar acolo pe eticheta.
Ar trebui sa iti pui intrebari despre antrenament, despre alimentatie, somn, recuperare, incalzire, executia exercitiilor, greutatea si numarul de repetari folosite si abia apoi despre suplimente. Ba chiar daca ai uita sa te informezi despre suplimente, dar ai facut-o temeinic despre celelalte ar fi mai putin gresit decat sa crezi ca e ceva in neregula pentru ca nu ai crescut intr-o saptamana desi ai consumat produsul care iti promitea asta.
Oricum ar fi, continua sa te antrenezi, pui intrebari si sa afli raspunsuri. Asta nu se termina niciodata. Doar ignoranti se opresc si spun ca stiu tot.
Succes!

| RedNightmare a răspuns:

Ești foarte slabuț, îți recomand sa consumi 350-400 gr de gainer pe zi, rezultate vei vedea peste o lună, dar nu uita ca trebuie sa dormi suficient si sa nu exagerezi cu exercitiile, trebuie sa ai un program la care sa se adapteze organizmul

| Nirgomax explică (pentru RedNightmare):

Pai asta inseamna 4 shake-uri pe zi,