| Glav a întrebat:

Salut!
Am un pectoral mai mic și unul mai mare!
De fapt, mai corect ar fi sa zic ca unul e mai dezvoltat și unul mai puțin dezvoltat!
Eu fac sala și nu stiu daca e din cauza ca nu făceam exercițiile corect și ridicam mai mult cu una din părți sau dacă e genetic!
Ce soluții am?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum adica, tu nu ai vazut pana sa incepi sa mergi la sala daca ai un pectoral mai mare si unul mai mic?
Posibil sa te fii nascut asa...sau totodata este posibil sa fii muncit mai mult intr-o parte si atunci a crescut muschiul numai in partea aceea.

| Glav explică (pentru Violleta2022):

Bună violleta!
După ce faci antrenamentul la sala, mușchii se pompează, de obicei eu ma uit în oglinda la sala după antrenament
Când eram pompat nu se vedea diferenta!
Dar acum ca m-am uitat acasă mai des în oglinda am vazut ca unul este puțin mai mic!

| relian a răspuns:

Asa esti din fabrica.Am vazut de regula femei, la ele apare chestia asta, un sin mai mare si unul ceva mai mic, la barbati nu auzisem, sincer esti primul ce am auzit.
Deci se pare ca sunt si barbati din fabrica cu chestia asta.Deci este ceva ok,normal daca e sa o luam nu ar fi,dar esti perfect functional, asta e ce conteaza.
Solutii? Nu ai nici o solutie, asa o sa ramai, nu ai cum sa faci ca ambii sa fie la fel.
Stiu ca la femei multe au asa dar f putin sesizabi, altele mai accentuat, dar nu-i nimic rau.Chestia este doara daca diferenta este mare, deci ar fi sa-i zicem asa vorba de estectica, dar cum majoritatea timpului stai cu ceva pe tine, nu vad asta o problema.

Daca este genetica? Ar putea sa fie, sa nu zis sigur.Deci tu daca o sa ai copii, ar putea mosteni chestia asta, ori copii ori nepotii, ori mai stiu eu a cita spita de la roata laughing.
Deci sigur nu este de la exercitii.De regula oamenii folosesc mai mult mina dreapta,pentru cei greptatci sau stinga,cei care folosesc mina respectiva,dar cu toate astea ambele maini,sau pectorali is la fel.
Problema medicala nu este,adica sa iti faci griji,esti sanatos, asta nu te afecteaza fizic, cum am zis doara este vorba de estetica.
Normal nu este, dar se pare ca se intampla, iar oamenii duc mai departe toate aceste chestii anormale, de aia si sintem spceia cea mai bolnava de pe planeta.
Bine zic asa asa ca o paranteza.Omenirea na luat si nu ia nici acum nici o masura sa limiteze macar transmiterea unor defectiuni.Chestii de politica,dar care nu aduic nimic bun, cel putin pentru cei care prezinta aceste defecte.

Sa fiu eu pus dictator in RO si o sa cauta sa incerc cit de cit limitarea, ori drumul speciei umane catre prapastie, pentru ca omenirea spre acolo se indreapta, spre prapastie laughing cu cit sintem mai multi, cu atit este mai rau pentru specia umana.Nu doara distrugem totul in jur, o sa ne distrugem si pe noi laughing

| RxTx a răspuns:

Bine ca esti sănătos
Restul se rezolva
Vorbește cu un chineto terapeut care se ocupă de recuperare in clinici specializate după operații
Aceia sunt cei mai in măsură să te ajute
Chiar si un ortoped are ochii formați

| MihaiSpeedster a răspuns:

Pui silicon în ăla mai mic.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Daca nu e handicap si e doar dezvoltat gresit prin exercitii poti dubla exercitiile la piept doar pe pieptul mai mic, cu o gantara impins culcat pana vezi o apropiere sau egalitate

| Glav explică (pentru HUAWEHUAWE):

Pai la asta ma gândeam și eu bro dar dacă
nu este handicap este vreo problema dacă fac asa?

| HUAWEHUAWE a răspuns (pentru Glav):

Nu,nu cred ca este nici o problema daca e doar o dezvoltare gresita.