| TwiSt1997 a întrebat:

Salut.De cand fac sala fac piept+biceps si spate+triceps.M-am gandit ca daca fac piept+triceps si spate+biceps muschii se vor dezvolta mai repede si voi pune masa mai rapid, fiind dezobisnuiti cu acest program.Nu este un fel de supraantrenament, pentru ca atunci cand fac spate fac si biceps, si cand fac piept fac si triceps? Raspundeti cei care va pricepeti, in special Cosmin86big grin.Funda! Merci.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Nu conteaza. poti face zilele de pull (spate + biceps) si push (piept + triceps+umeri eventual). poti schimba din 8 in 8 saptamani antrenamentul, cum il schimbi este la cunostinta ta. tu stii cum a intrat pana acum X grupa in combinatie cu Y grupa. eu personal nu pot face zile de pull & push. dupa piept tricepsul e dauna totala. si asa fac tricepsul in ziua de umeri ca spatele il fac singur. nu faci niciun supraantrenament, incearca, vezi cum iti intra.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Stiintific muschi se adapteaza la acelasi antrenamente dupa un timp fi divers nu mereu acelasi saptamana asta fac pipept luni sapt viitoare incep cu altceva uite un calendar
http://s27.postimg.org/mn9k411tv/huge.jpg

| N0xEterniS a răspuns:

Oricum o iei, cam toti fac piept+triceps, Spate+biceps happy cel putin la mine, da rezultate happy
Si daca citesti si pe bloguri sau siteuri, cam toti spun ca e mai bine asa happy
Dar, e alegerea ta, corpul tau, fa cum iti place si cum da rezultate la tine happy

| TwiSt1997 explică (pentru N0xEterniS):

Si la ce ai mai rezultate mai bune? Eu acum am la triceps la spate si cat de cat la piept. Dupa cum am citit pe site-uri am vazut ca pieptul se dezvolta mai bine la piept+triceps.Deci eu as vrea acum la biceps si la piept...

| NDC12 a răspuns:

Nu e niciun supraantrenament atata timp cat lucrezi o grupa mare + una mica / zi. E recomandat sa faci piept + triceps deoarece cand lucrezi pieptul lucreaza putin si tricepsul.

La fel fac si eu, spate + biceps / Piept + triceps.