| SkaterBaa a întrebat:

Salut, ofer FUNDA.
As vrea ca de azi pana la sfarsitul verii sa pun ceva masa musculara la maini si umeri deoarece voi trece in clasa a9a si nah... intelegeti ideea.
Am 65 kg, 1.80 m si 15 ani si sunt baiat.
Cum ar trebui sa incep?
Stiu ca si alimentatia este importanta, deci as vrea si niste sfaturi legate de cum sa mananc happy
Momentan nu pot merge la sala, pentru ca am scoala deci as vrea si ceva exercitii pe care sa le pot face acasa. FLotari nu pot face decat 2 deci iese din calcul.
Ce idei aveti?
Am auzit ca pentru muschii iti trebuie proteine, are ceva daca le iau ca supliment alimentar si nu din mancare?happy


VREAU sfaturi, niste idei de cum as putea sa fac muschii acasa si un program de sala pentru cand voi putea incepe. SI sa-mi de alimentatie, timpul de repaus si treaba cu proteinele, daca e rau sa le iau ca supliment si daca ingrasa (mentionez ca am burta, nu-i mare da-i acolo, si vreau sa scap si de ea)

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| TheFuture a răspuns:

Stai dracu la un loc auzi la el face 2 flotari si sa ia proteine proteinele se iau cand faci 2 ore sala pe zi dracu sa creasca muschiu' dac tu nu faci ce sa creasca sad

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheFuture):

2 ore pe zi la sala? esti complet pe langa si tu.

Pentru cultura ta generala, proteine = carne, peste, oua, lactate, unele legume

Si "prafurile" la care te referi tu tot din MANCARE sunt facute.

Auzi, 2 ore pe zi la sala... si crede ca stie cum se fac muschi

Apuca-te de sah si tu, esti paralel cu sportul asta

| 4l3xu7zu a răspuns:

Pai flotarile sunt bune pentru piept, biceps sunt diferite pozitii pentru fiecare parte a corpului pe care vrei s-o "muscularizezi" si cand incepi sala faci asa: Luni: incalzire 10 minute dupa care piept,biceps Marti: stai acasa sa te odihnesti Miercuri: Spate, triceps Joi: la fel relaxare Vineri: Picioare, umeri iar la alimentatie fara carne de porc, gratar sau alimente care au grasime doar salate, fructe ( fara banane ) daca vrei si ceva poze consulta site-ul asta numai ca are 4 zile de lucru pe saptamana http://www.culturism.ro/......tenta.html