| Matematicafmm a întrebat:

Salut,stiti ca peste 5 zile incepe scoala si as vrea in astea 5 zile un antrenament acasa pentru ca vreau sa merg la sala cand incep liceul, si nu vreau sa fac febra dupa ce incep ca sa stau 3-4 zile pe bara.Pot sa fac ceva antrenament acasa ca apoi la sala sa nu mai am febra musculara? Tin sa mentionez ca am mai avut o tentiva de sala unde am mers cam o luna si am avut o febra urata la inceput si de aceea vreau sa o evit.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Incepi, ai cardio pe Youtube, fa-i ceva de vreo 5-7 minute in prima zi, urmatoarea 10, urmaoarea 12-13 si tot asa. Cresti treptat si neaparat sa fcaci incalzire si partea aia de relaxare a muschiilor de la final

| AnastasiaK a răspuns (pentru Adry05):

Si cu ce il ajuta cardio 5 zile sa nu faca febra musculara cand va lucra cu greutati?

| RobertMoon a răspuns:

Oricum vei face febră musculară dacă te duci la sala chiar daca faci și acasă, așa am pățit și eu la început, dar nu e o problemă. Poți face in prima zi piept, iar în celelalte zile lucrezi alte grupe ca sa nu stai pe bară acum zici tu. Și nu știu de ce îți e frica de febra musculară laughing, eu chiar mă bucur când fac febră, dar mă rog eu nu sunt începător și iau și unele chestii.

| Matematicafmm explică (pentru RobertMoon):

Prima data am exagerat pentru ca nu prea stiam, o saptamana nu prea imi mai miscam mainile laughing Dar acum o sa incep mai usurel.

| gabriel11536 a răspuns:

Sigur ca poti doar ca trebuie sa incepi usor.Nu gen te duci prima zi la sala si tragi pana iti ies ochii din cap.