| Fedaskyn a întrebat:

acum 2 zile au venit niste colegi pe la mine si am jucat diferite jocuri cu porunci, la un moment dat eu am pierdut si am primit drept porunca sa ridic o gantera de o aveam prin casa de 40 ori (maximul meu cu acea gantera fiind de 35, iar persoana respectiva stia asta). Am acceptat provocarea si am reusit sa o fac desi mana mea dupa era mai obosita decat am fost eu in toata viata mea. Ideea e ca eu nu am facut niciun fel de incalzire inainte si acum cand intind bratul sau il incordez ma doare un muschi/vena/nerv, nu stiu ce exact. Asta mi s-a mai intamplat inainte si a durat cam 2-3 saptamani pana sa nu ma mai doara. Intrebarea mea e daca stiti cumva ce sa fac sa-mi treaca mai repede? (mentionez ca muschiul sta semi-incordat mai tot timpul de atunci)

Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cumperi de la farmacie un tub de Voltaren gel sau Diclofenac gel si te dai subtire pe muschh zonei dureroase.
Lasi pielea libera un jumat de ora, dupa care te poti imbraca.
Repetand de 1-2 ori pe zi ungerea, in cateva zile vor disparea durerile.

De asemenea, poti face masaj cu cealalta mana la muschii care te dor.

| WhiteLife a răspuns:

Poate ți s-a întins mușchiul. Dacă ai dureri, du-te la medic. Poți încerca să iei de la farmacie un gel antiinflamator și sa te dai cu el, în câteva probabil ca ar reveni la normal.

| Începătorul988 a răspuns:

Febra musculara. Ia si mai baga, ca iti trece. Nu-i nimic de speriat.

| Kerre a răspuns:

Poate ai febra musculara pentru ca nu ai mai facut sport de mult timp, sau poate ti s-a intins muschiul, pot sa fie multe opinii. Mai asteapta cateva zile, si daca durerea inca mai persista iti sugerez sa faci o vizita doctorului.

| Dragomir_Cristian_1981 a răspuns:

Febra musculara si comprese pe muschi, pana duminica se reface!