| ghost200214 a întrebat:

As vrea sa fiu bun la fotbal pe teren. Pana acum am stat in poarta si m-am descurcat bine dar m-am saturat sa stau in poarta. Si pe teren nu prea m-a descurc. Ce-mi recomandati ca sa invat mai bine pe teren si sa driblez mai bine? Adica de obicei cand da cineva pase la mine m-a pierd total si m-a emotionez, ce ar trebuie sa fac ca sa imi repar greselile si s-a invat sa driblez si sa nu pierd mingea? Ce imi recomandati. Astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate ai scris, problema ta e mai degraba "psihica". Pe teren trebuie sa fii mai sigur pe tine, nu sa te sperii ca ti-a pasat cineva si gata, daca pierzi mingea e sfarsitul lumii. Demarca-te in primul rand, stai la distanta de adversar si o sa ai timp sa reactionezi mai bine. Daca si cand ai timp sa faci ceva de unul singur si te pierzi ca vine altul sa te deposedeze, atunci pasezi unui coechipier. Nu esti de capul tau pe teren, nu te obliga nimeni ca daca ai primit pasa trebuie sa duci mingea in poarta. Si daca pierzi mingea, te duci inapoi dupa ala de ti-a luat-o si ii dai umar la umar si-o recuperezi. Cat despre driblat...sunt tot soiul de modalitati sa treci de un adversar, nu trebuie sa faci floricele pe teren, dar daca tu te pierzi cand primesti mingea ce asteptari poti sa ai. Si nu asculta pe cei care zic ca daca te antrenezi devi mai bun;) Driblingul niciodata nu o sa-l poti imbunatati, asta asa ca mai zic unii ca poti invata ce face Ronaldinho/Ronaldo etc pe teren. E imposibil, ar face-o altii gen Tanase, Nicolita, Maxim etc daca era posibil sa-ti perfectionezi tehnica, dar nu e. Te nasti cu ea, iar daca nu ai abilitatea de a dribla asa: http://www.youtube.com/watch?v=_dCjy2ye3Xk nu ai ce face.

| ghost200214 explică (pentru anonim_4396):

Ba da, ai ce face. Iti dai seama ca ai dat un exemplu prost cu acel videoclip, nu? Pentru ca nimeni nu putea face driblingul lui Ronaldihno, Ronaldo, Maradona, Hagi etc. Si plus ca am vorbit cu niste prieteni care nici nu stiau sa dea cu sutul in minge, si am mers la fotbal si acum sunt atacanti foarte buni.

9 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Sa exersezi mult.
Si daca vezi ca nu te descurci pe o pozitie, incearca pe alta, stanga dreapta etc... Cand aperi poarta nu tot asa e jocul?
Daca nu te descurci de nici un fel, ramai in poarta.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Joaca cu un perete iti da mingea repede inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dai seama ca vrei sa fi bun la fotbal pe teren, doar nu pe bara laughing). Cand primesti pasa, trimite-o mai departe fara sa stai mult in posesia ei, acum depinde de caz. Apropo, nu o da de frica sau ca sa scapi de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ai cum sa inveti fotbal din niste raspunsuri de pe net. Trebuie sa joci si cel mai usor e sa inveti daca esti la o echipa si ai antrenor.
Cand iti da cineva pasa te pierzi din cauza ca nu te uiti din timp in teren, ca sa vezi unde sunt adversarii si unde sunt aia din echipa ta. Daca ai face asta, in momentul in care primesti o pasa tu ar trebui sa stii deja ce ai putea face cu mingea.
Se poate sa o si pierzi, dar si cei mai buni jucatori pierd mingi cand dribleaza sau paseaza gresit, asa ca nu-i nicio tragedie.

| Nutu09 a răspuns:

Exerseaza asta e principal pina vei reusi
nu e posibil sa nu reiusesti nimic nu e inposibil

| Catalinintrebare a răspuns:

Foarte gresit imi pare rau. Am doar 14 ani si sunt jucator de football la o echipa pe nume inizio. Tot se poate imbunatati absolut tot. De la pasa la dribling. Te nasti cu talentul srs? Pai de ce se mai antreaza messi ronaldo si neymar de ce nu merg direct la meciuri. A PT CA TOATA LUMEA SE ANTRENEAZĂ pentru a fi in forma si pentru a da tot ce e mai bun. Cat pentru dribling stiu sa driblez extrem de bine sunt numarul 10 la echipa si sincer vara asta aveam driblinguri doar de baza dar si repet dar ma uit in fiecare zi la videoclipuri cu Neymar Jr idolul meu in football ma uit la driblingurile pe care le face le exersez pana si in casa si imi ies stiu orice dribling al lui Neymar si demonstrez pe teren daca are un footbalist preferat gen: Neymar cum am eu sau poate ronaldo si ceilalti sa se uite la meciuri sa vada cum joaca sa vada cum dribleaza cauta filmulete pe Youtube recreeaza ce face cu munca reusesti! Prost exemplu apropo cu talentul! Fiecare jucator are talent dar talentul se iroseste daca nu e tinut in forma! Bafta

| sami78 a răspuns:

Sincer si eu am fost ca tine.Dar m-am dus la antrenamente si am invatat.Depnde de unde esti.Eu sunt din Hunedoara si stau in Calan iar la noi sunt oameni care fac antrenamente.30 lei pe luna.Eu zis sa te pui sa strangi bani si sa mergi la antrenamente. Daca nu vrei.Aduna baieti si exersati singuri pe camp.Sau stadion.Depinde e alegerea ta.Dar eu tot cu antrenamentele raman.Salut.Si Bafta In Convtinuare happy

| Laurentiu099 a răspuns:

Frate, nu poți învăța fotbal de la cineva...deoarece fiecare jucător are un stil diferit și propriu happy
Prin antrenament sigurat vei dobândi experiență!