| Jjøқεr a întrebat:

Salut TPU! As vrea sa ma pun serios pe sport. Adica sa fac muschi, sa fiu mai sanatos etc. Pentru ca m-am saturat sa le aud pe colegele mele cu "As vrea sa fiu impreuna cu tine, esti frumos, dar nu ai patratele". Dar nu doar pentru ele laughing. Adica vreau eu sa fiu mai sanatos.
As dori niste exercitii pentru abdoment si piept, poate si pentru bicepsi si tricepsi, si un regim alimentar echilibrat (am 13 ani), un "program" saptamanal (de exemplu luni- exercitii, marti- pauza etc.) Si sa nu aud doar abdomene si flotari (ajuta si ele, dar din cate am auzit nu sunt indeajuns pentru un abdomen, piept mai "tunat" laughing )
Scuzati categoria, insa vreau un raspuns mai rapid.

5 răspunsuri:
| Edy0 a răspuns:

Ca sport poti practica inotul.E un sport care te dezvolta din toate punctele de vedere. Poti sa te duci de 2-3 ori pe saptamana la bazin.De regim nu prea stiu ce sa zic. :/ Sper ca te-am ajutat.

| Jjøқεr explică (pentru Edy0):

Problema e ca aici in zona asta nu prea gasesc bazine. Stau in Salaj, si cel mai apropiat bazin e in Zalau (satul in care stau acuma e foarte apropiat, doar ca n-am timp cu scoala sa ma duc de 2-3 ori pe saptamana, deoarece am foarte multe teme si mult de invatat)

| Cosmin86 a răspuns (pentru Jjøқεr):

Macar sala ai?

| Jjøқεr explică (pentru Cosmin86):

Din cate am auzit sala e mai buna in mentinere, si e fix langa bazin.-. rolling on the floor

| Cosmin86 a răspuns (pentru Jjøқεr):

Atunci astepti pana poti sa faci sala ca lumea. Muschi acasa nu face nimeni.