| rap4us a întrebat:

as vrea sa stiu care sunt pasi care trebuie urmati pentru a deveni baschetbalist. funda

5 răspunsuri:
| FiddleStick a răspuns:

Pasi
1

Incalzeste-te si executa exercitii de stretching inainte de inceperea fiecarui antrenament sau meci. Mergi pe jos 400 metri, alearga usor 400 de metri apoi mai mergi inca 400 de metri. Aceasta este o modalitate foarte buna cu ajutorul careia poti sa iti incalzesti si sa iti pregatesti organismul pentru efortul fizic pe care trebuie sa il depui in timpul jocului.
2

Invata regulile de baza ale jocului de baschet. Doar cu o buna cunostinta a acestor reguli vei putea sa joci foarte bine acest joc.
3

Antreneaza-te si creaza-ti in mod constant provocari. Doar in asa maniera vei putea sa faci progrese mari intr-un timp cat mai scurt. Stabileste-ti in mod constant diferite goluri pe care sa le poti realiza.
4

Exerseaza sau antreneaza-te impreuna cu alti jucatori de baschet mai mult sau mai putin experimentati decat tine. Doar in aceasta maniera vei invata sa joci baschet foarte bine.
5

Invata cum sa te antrenezi si cum sa colaborezi cu coechipierii tai. Invatati sa functionati cat mai bine ca o echipa intreaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara dar nu poti devenii baschetbalist una cu doua.Ar trebui s-a te inscrii la un curs.

| rap4us explică (pentru anonim_4396):

Paid aunt deja la o echipa. Pe 18 iunie fact 2 ani de baschet

| NaTl a răspuns:

Sa ie inscrii intr-un club de baschet

| Marius47 a răspuns:

Uita-te si tu pe youtube la miscari si antreneazate mult sa dai la cos... cand dai la cos din prima antreneazate sa dai la cos din mers si dupa aceea incearca sa dai de 2-3 ori cu spatele