| AlexandruPopovici a întrebat:

astazi am sa va intreb ceva si anume cum pot sa imi dezvolt masa musculara acasa? Cum as putea? Sa zicem daca as face flotari zi de zi cu pozitia in forma de T deoarece in unghi de 45 grade nu pot sa le fac + abdomene (sunt constient ca abdomenele lucreaza doar partea de sus dar nu stiu alte exercitii pentru abdomen care as putea sa le fac asa) sa iau un ghiozdan sa pun un bidon de 5L cu apa si sa il utilizez pe post de gantera.Ce as mai vrea sa stiu este cum improvizez o bara de tractiuni cum as putea face una acasa? P.S am 15 ani 1.75m 59kg.Sunt constient ca este mult de munca muschii se dezvolta in timp.

Răspuns Câştigător
| andutzu12345 a răspuns:

DUPA CUM AI ZIS E MULT DE MUNCA DAR DACA AR FI SA ALEGI UN SPORT PT MUSCHI INOTUL AR FII CEL MAI BUN CATI PUNE TOTI MUSCHII IN MISCARE.Iar acasa incearca de exemplu sa faci azi 20 de flotari maine 25 si o sa te dezvolti cu timpu ai rabdare. Funda?

| SergioRamos4 a răspuns (pentru andutzu12345):

Azi 20 de flotari, maine 25?
Este egal cu zero cu aceste exercitii nu o progresezi inveci.
Doar ce sa le ceri la copii habarnisti ca si tine care pune la sfarsit "Funda?" copil mic si pampalau.

2 răspunsuri:
| SergioRamos4 a răspuns:

Abdomenele sunt egale cu zero, este cea mai proasta modalitate.Un abdomen frumos se face in bucatarie : http://hunkbody.ro/10-secrete-pentru-un-abdomen-6-pack-patratele/
Mai documenteaza-te si tu.