anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU
M-am apucat de sala de aproximativ 5 luni, si încet cu încet am crescut in forţă, doar ca m-am gândit sa achiziţionez produsul GFX-8.
De ce? = Cresc foarte încet in masa musculară.
Intrebări:
1. Este un produs bun GFX-8?
2. Poate sa îți afecteze sistemul nervos? Mă refer in special la probleme cu învățatul, deoarece sunt pe clasa a-VIII-a, şi am examen, şi nu aş dori să mă afecteze cu ceva.
3. Am 13 ani, în aprilie fac 14, credeţi ca sunt prea mic pentru a folosi GFX-8 sau alte produse de acest gen?
Vă mulţumesc, şi va rog să fiți serioşi, fără glume!

Răspuns Câştigător
| sosoi112 a răspuns:

Nu te lua dupa chestia ca nu mai cresti daca faci sala de la varsta mica de partea cu crescutul in masa incet este normala asta numai in cazul in care nu mergi odata pe saptamana si zici ca nu se vede macar de 5-6 ori pe saptamana daca chiar vrei sa se vada rezultate bune sau macar o zi da si una nu eu unul merg in fiecare zi am 17 ani, nu ma dau specialist acum termin a 2a luna nu am luat proteine sau alte suplimente pentru a ma ajuta si nici nu o sa iau chiar daca ma tenteaza pentru ca multi cand o sa te vada foarte facut si se cunoaste diferenta dintre cei care sunt natural si cei care au luat suplimente nu prea o sa fie interesati de felul in care arati. Fa totul natural si o sa vezi ca ai sa fii si tu mult mai fericit de rezultat fata daca ai baga proteine care sa te ajute

| Gheorghies_Raul_1981 a răspuns (pentru sosoi112):

O sa fac asa. Mersi mult.

6 răspunsuri:
| Dumbi a răspuns:

Ai 13 ani. Cea mai mare greseala a fost ca te-ai apucat de sala de la varsta asta? Esti sigur ca numai vrei sa cresti mai mult in inaltime? Iti ajunge inaltimea ta+3/4 cm?
Ce ar fi sa lasi tu sala in pace si sa te apuci de inot? Sau de un sport care nu iti solicita toti muschii, cum e sala(chiar daca nu e sport). Parintii tai te-au lasat sa faci sala? Sau poate nu stiu consencintele ei de la varste fragede.
Sa fii "cool" si sa ai cat mai multe fete in jurul tau nu inseamna sa faci sala. Eu nu fac sala, nu fac inot, nu prea fac niciun sport. Uite, acum 2 ani(am 15 acum) eram bat, subtire,… Acum am pus pe mine si la maini, picioarele, abdomenul mie plat(nu am de loc burta, si am inceput sa mananc foarte mult), in umeri sunt foarte lat, asta mie geneticul, asa am fost construit si am ajutat si eu la aceasta constructie, prin o alimentatie sanatoasa, mult sport(ieseam inainte pe afara si ma jucam, nu ca toti de acum stau toti in casa la pc, acum nu prea mai am timp, dar incerc din vara sa imi fac putin sa imi revad prietenii de joaca din trecut). Crede-ma ca nu iti face bine sala de acum, incearca sa o lasi in colo, unei fete nu ii place muschii de pe corp! Ii place muschii creierului, pe care trebuie sa ii antrenezi la varsta ta.

Acum depinde numai de tine daca ma vei asculta, sau te vei duce in continuare sa pui pe tine ca sa atragi fetite…

| Gheorghies_Raul_1981 a răspuns (pentru Dumbi):

Frate, inainte de a vorbi, te rog sa te interesezi de la expertii in fitness:
1. De la 1.53, in 4 luni am facut 1.58 ( de cand fac sala ) + fac cu greutati destuli de mari, si niciodata nu m-am inaltat asa repede.
2. M-am apucat de sala, la inceput pentru a ma lasa de calculator, deoarece stateam toata ziua pe el, si eram obsedat, dar acum am ajuns sa doresc muschi, si sa arat bine.
3. Parintii mei stiau ca sala nu provoaca efecte adverse, ba din contra, isi doreau mult sa merg la sala, si sa las calculatorul.
4. Fetelor le plac muschii, iti asigur asta.
5. Doar sala imi place, in rest nimic, si la bazin merg sa ma distrez cu prietenii, dar doar vara.

| Gheorghies_Raul_1981 a răspuns (pentru Dumbi):

Frate, am zis ca rog seriozitate, nu minciuni care cred toti prostii: Gata faci sala nu mai cresti ramai asa degeaba faci sala e prea devreme etc

| Dumbi a răspuns (pentru Gheorghies_Raul_1981):

Esti mic nu iti dai seama, tu gandesti acum, dar pe viitor nu o sa iti dai seama ca ai facut o prostie.

Daca tu vrei sa faci sala doar sa ai mai multe iubite, sa fii "smecher", etc. iti doresc bafta! Si iti urez succes sa treci de 1.70. Ai crescut in inaltime ca esti la pubertate, asta nu va dura mult, dupa? Tu iti soliciti muschii! Si d-aia nu e bine sa faci de cand esti mic.
Fetelor le plac muschii, ai?laughing poate fetitelor, alea din clasa la tine ca te cred "smecher" ca te duci la sala. Un baiat din clasa la mine munceste(chiar munceste, nu gluma, nu se duce la sala), are 1.58-59(nu stiu exact, dar pe acolo) de cand munceste el nu a mai crescut de loc, absolut de loc…
Si gaseai alte activitati, gen inotul. Stii cat de mult te ajuta inotul la varsta ta? Normal ca nu stii ca te-ai apucat de sala si mai vrei sa iei si suplimente. Hai frate, las-o asa.laughing

Asa ca nu are rost sa iti explic ca tu o sa o tii pe a ta ca "fetelor le plac muschii", nu creierul, tu gandesti cu muschii, nu cu creierul. laughing

| Dumbi a răspuns (pentru Gheorghies_Raul_1981):

Astea nu sunt minciuni laughing