| tommyatomic a întrebat:

o intrebare daca fac abdomene si alte exerciti pentru abdomen si am o alimentatie adecvata in cat timp o sa se vada patratelele, mentionez ca am un strat subtire de grasime si vas fi recunoscator dca imi spuneti si cateva alimente care ard grasimea? P.S fundita happy

Răspuns Câştigător
| Opincaru_Alexandru_1988 a răspuns:

Facand abdomene nu iti faci patratele. E adevarat ca iti antrenezi muschii abdominali dar multi exagereaza facand abdomene zilnic in speranta sa obtina patratele. Gresit! Iti vei ''omora'' muschii degeaba. La fel ca si ceilalti muschi, se antreneaza doar 1 data sau maxim de 2 ori pe saptamana.
Trebuie sa stii ca patratelele tale exista dar stau ascunse sub stratul adipos. Deci in concluzie trebuie sa slabesti: jogging, sprinturi, bicicleta, inot.
P.S. Facand abdomene nu arzi grasimea de pe burta. Nu ai ce face. Organismul va arde grasimea de unde crede el ca este nevoie.

3 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Poţi încerca exerciţii cardio (săritul corzii, alergare etc.) şi sa te înscrii la o sală, să te dezvolţi în tot corpul, nu doar la abdomen.
Poţi încerca carnitină, se găseşte în pliculeţe, formă lichidă sau capsule, găseşti în farmacie sau poţi să comanzi de pe site'ul redis plicuri de carnitină, costă 1, 70 un plic de carnitină, citeşti mai multe despre ea pe google.

| tommyatomic explică (pentru Evolution):

Am intrebat in cat timp o sa se vada patratelele vreau raspuns scurt si la obiect

| Evolution a răspuns (pentru tommyatomic):

Depinde de organism, crezi ca este un timp exact?
Unii fac intr'o luna, altii intr'un an.