| Razvan17Me a întrebat:

Spuneti-mi si mie ce pot face acasa fara nici un echipament pentru a-mi dezvolta muschii abdomenului, bicepsii, tricepsii etc?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

În primul rând, câţi ani ai? Ce greutate ai? Ce înălţime ai?
Daca ai intre 15-18 ani şi între 1.65-1.75m poţi să faci vreo 100 genoflexiuni pe zi, 80 de flotări pe zi, iar ziua următoare adaugă cu 2 mai multe, faci 40-50 flotări în pumn pentru a ţii întării şi alergi în jur de 30 minute în popas :)) şi cât poţi tu în sprint, să conometrezi de ex Ai alergat 30 secunde în sprint te odihneşti 2 minute şi măreşti numărul secundelor cu 2 deci 32 secunde il măreşti iar cu 2 deci 34 secunde, alergatul în sprint maxim cu creşterea timpului, creşte rezistenţa, adică oboseşti mai greu. Poţi alerga in sprit maxim pe un deal sau pe niste scări lungi de vreo 20-50 metri şi conometrezi timpul, când vei alerga data viitoare vei încerca să micşorezi timpul de exemplu de la 40 secunde la intre 36-38s şi tot aşa alimentaţia contează deci poţi să te uiţi aici ce alimente poţi consuma : http://sfatulparintilor.ro/......anismului/

Sper că ţi-am fost de ajutor, Funda?!

8 răspunsuri:
| Anca2999 a răspuns:

Alearga mult, flotari de mai multe feluri in serii de 25-50 si poti lucra si la o bara folosindu-ti greutatea faci ridicari.

| DomnulKat a răspuns (pentru Anca2999):

Vai de capu meu, cu asta îi propui lui să crească în masă musculară?

| Anca2999 a răspuns (pentru DomnulKat):

Daca fortezi corpul faci masa musculara happy degeaba zici tu ca nu creste in masa, dar din moment ce nu faci cele spuse mai sus nu ai de unde sa stii. Acum depinde si de corpul fiecaruia.

| B3B3NI a răspuns:

PPoti face flotari, genoflectiunii, ridicari de abddomen, si pentru biceps ridică greutati prin casa.

| DomnulKat a răspuns (pentru B3B3NI):

Cu antrenamentu ăsta rămâne un puști mic.

| DomnulKat a răspuns:

Acasă nu o să obții mareu lucru, du-te la sală. Trebuie o alimentație bazată pe carne, fructe, legume.Și în primul rând hidratare.

| Pacquiao a răspuns:

Flotari pentru piept(priza larga),flotari pentru triceps(priza apropiata), Flotarile lucreaza si umerii,abdomene si bricege pentru abdomen(cauta pe net cum se fac bricegele happy ), TRACTIUNI la bara pentru spate si bicepsi(pentru biceps faci cu palmele spre tine, iar pentru a lucra mai bine spatele NU trebuie sa ai palmele spre tine)
Pentru picioare->genoflexiuni cat mai multe, apoi poti face genoflexiuni pe un picior:pui un picior pe un scaun sau pe pat si faci genoflexiunile in piciorul de sprijin.
Pentru umeri->fluturari(ridicari laterale)
Daca nu ai gantere, poti improviza:gen o damigeana de 5L, apoi maresti greutatea la 10 L, asta in functie de cat de mult progresezi happy
Apropo, daca vrei un abdomen fain nu trebuie sa mananci chiar orice. EVITA grasimilewinking
Dar trebuie sa faci si exercitii daca vrei sa se vadawinking
Pentru tricepsi mai poti face asa:pui picioarele pe n scaun sau pe pat(ceva inalt) si palmele pe podea(orientate in fata) si cobori corpul, nu stiu sa iti explic aici, e ceva gen ca flotarile happy
Sunt foarte bune pentru tricepsi.
Acum va trebui sa te si tii de antrenament ca lumea daca vrei sa se vada rezultatewinking

| ionuziuli a răspuns:

Poti sa cauti pe youtube doru dorobat sau antrenament pentru grupa respectiva de muschii. Funda?