| george2431 a întrebat:

Va cer un mic sfat. Sambata am fost la sala si am lucrat piept, nu foarte tare insa am o febra foarte urata, dupa antrenament ca de obicei am facut stretching, dar cum am zis am o febra foarte neplacuta. Voiam sa va intreb daca merita sa iau Aspirina pentru a atenua senzatia, am inteles ca Aspirina reduce din intensitate sau daca desi ma doare, sa fac stretching iar, multumesc.

Răspuns Câştigător
| GigelCostelCovrigel a răspuns:

Nu lua aspirina! Mare greseala. La inceput cand te apuci de sala fibrele din muschii tai se rup in cel mai mare numar. De aici provine durerea. Odata rupte, fibrele au nevoie de timp sa se regenereze, si este normal ca in perioada aceea sa simti durere. Incearca sa te obisnuiesti cu ea, gandeste-te la faptul ca durerea aceea intr-un final aduce rezultate. Daca durerea este insuportabila inseamna ca totusi ai tras prea tare de tine. E bine sa rupi fibrele, dar ai grija sa nu faci ruptura musculara, sau chiar mai rau, la ligament. La inceput ia-o usor, si uite un mic sfat de la mine: lucreaza spatele mai mult la inceput, odata ce il ai lucratt bine poti face mai multe exercitii fara sa ai riscul sa iti strambi coloana. Succes si spor!

| george2431 explică (pentru GigelCostelCovrigel):

Salut si multumesc pentru sfat!
Nu e problema de inceput ca fac sala de destul de mult timp doar ca nu am mai avut febra musculara asa pana acum, si mai ales ca nu am tras tare, am facut relativ mai simplu.

| HadesSs a răspuns (pentru GigelCostelCovrigel):

Furi curent Aspirina e cea mai buna, ce treaba are ce zice omul cu ce zici tu, el zice ca a facut piept tu ii zici sa faca spate laughing))

3 răspunsuri:
| Silviu_Stanciu_1979 a răspuns:

Este normal, o sa îți treacă în 4-7 zile