| StickMarian a întrebat:

Salut vreau sa stiu si eu cam in cat timp o sa am muschi daca in fiecare zi ridic 3 kg pe o mana si fac 400 zilnic 200 dimineata 200 seara? Va rog spuneti-mi adevarat nu faci glume proaste pe seama mea dau funda!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
25 răspunsuri:
| Voidwithin a răspuns:

Nu e bine deloc sa faci numai biceps du-te la sala.
Lasa pauza muschiului 24 ore sa creasca si el.

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Pai asa nu faci muschi in veci.
trebuie sa faci cu greutate care sa iti permita maxim 12 repetari.
Nu 200 laughing

| Arkhasas a răspuns:

Niciodată.
În primul rând că 3kg e de fitness.
Nu de câştigat masă musculară.
Şi în al doilea rând tu faci pentru rezistenţă acolo. Nu pentru câştigarea masei musculare.
Pentru câştigarea masei musculare se fac maxim 12 repetări cu greutate mare, cât să poţi să faci 12 repetări. 4 serii.

| MrMuscolo a răspuns (pentru Arkhasas):

Altu.Bai fratilor mati innebunit cu greutatea mare ia ridicativa voi in picioare cu 3 kg intr-o mana si 3 in alta si faceti exercitiul incet, sa vedem daca mai ziceti la fel happy daca are 13 sau 14 ani tu cu cat vrei sa faca? de ce 12 repetari? ca vrei tu? El sa faca incet sus, jos, sus, jos cu alea 3 kg pana cand simte el ca numai poate 13-15 cate poate el 4-5 serii luni miercuri si vineri, sa faca si niste tractiuni, sa agate o bara sa faca tractiuni! si nu au cum sa nu se vada ceva rezultate, Mati innebunit cu greutatile mari

| Arkhasas a răspuns (pentru MrMuscolo):

Prietene,3 kg nici fetele de 12 ani nu ridică, pentru că şi alea ridică mai mult. Dacă vrei rezultate trebuie o greutate mare, 3kg ridici zilnic, muşchiul e obişnuit cu asta, trebuie greutate mare să rupi fibrele musculare.
La 14 ani când am început eu să fac făceam cu 10 kg. Şi eram slăbănog. Şi le făceam încet, ştiu eu cum se fac repetările.
Muşchiul se solicită intens o dată pe săptămână, să rupi cât mai multe fibre musculare, nu te joci aşa cu 3 kg de 3 ori pe săptămână, că nu rezolvi nimic.
Ai intrat vreodată într-o sală de culturism?

| MrMuscolo a răspuns (pentru Arkhasas):

Muschii au nevoie de odihna prietene happy imi poti spune si mie cate kg ai? garantez ca ai 1.80 inaltime si 60 kghappy Muschii nu se fac cu greutati mari poate ca 3 kg sunt prea putine dar daca are 12-13 ani mai mult de 4 kg pe o mana nu e recomandathappy, Da, maxim odata pe saptamana se lucreaza ..bratele si umerii de exemplu, Daca nu ai inteles eu ma refeream la de 3 ori pe saptamana, 1 data abdomen, 1 data brate, 1 data picioare tongue ce sa faci sa rupi fibre musculare? WTF aproape am ras

PS:Cand am intrat eu intr-o sala de culturism tu te jucai cu putan tarana

Off: Cu greautatea ta+15 kg ma incalzeschappy

| JohnnyBi a răspuns (pentru MrMuscolo):

Esti pe langa rau, si te certi cu toata lumea. si esti la fel de pe langa si cu limba romana si cu bunul simt. la 13 ani nu ai ce cauta sa faci greutati indiferent de cat de mari/mici sunt, aia e varsta sa alergi prin parc, fotbal, inot dar nu sala.

| MrMuscolo a răspuns (pentru JohnnyBi):

A venit si asta.Copile nu cred ca esti in masura sa ne dai sfaturi,

Ia spune-ne mai copile ce ti se poate intampla daca faci cu greutati la 13 ani?

PS:Eu la 13 ani m-am apucat de sala si acum am 1.80

| JohnnyBi a răspuns (pentru MrMuscolo):

Ai grija la limbaj ca nu te tragi de sireturi cu mine. nu mai fii tupeist in fata calculatorului si vezi cat **** mananci. daca toti considera ca ramai mic de la greutati la o varsta frageda, dpdv hormonal poti avea probleme mai incolo. ai 1.80 si creier de mangusta, uite si rezultatul problemelor hormonale in cazul tau. esti prost de bubui, dar ai tupeu si jignesti aiurea. cate clase ai? ai inceput macar liceul? esti orfan de iti lipseste educatia si bunul simt? ai crescut printre oi la tara? cred ca intre tine si cainele meu, cainele meu iti da clasa la orice test de inteligenta si capacitate mentala.

| MrMuscolo a răspuns (pentru JohnnyBi):

Sunt tare in gura in fata calculatorului? As prefera sa numai raspund la restul raspunsului tau...

PS: Eu nu te-am facut prost, daca vrei sa vorbim asa..cu esti prost mai bine da-mi un pm sau id de mes happy nu vreau sa vorbesc mai mult decat trebuie

Appbig grinaca am fi fata in fata, nu cred ca ai putea vorbii..acum ramane la mintea ta aia desteapta sa constientizezi de ce

| JohnnyBi a răspuns (pentru MrMuscolo):

Eu zic lasa tupeul si du-te la scoala. daca am fi fata in fata ce? crezi ca te atingi de mine? fii serios...amenintari de la pulifrici am mai primit cu garla si amenintari au ramas. nu vorbesti mai mult decat trebuie ca esti analfabet, si asa putin cat o faci, tot gresit o faci. daca nu te poti sustine financiar in scoala cauta-ma, chiar imi e mila de tine...ca daca nu faci o cariera cu 31231 de ani de sala ai tai, macar sa iti vorbesti propria limba corect.

| Arkhasas a răspuns (pentru MrMuscolo):

Ştiu că au nevoie de odihnă, unde am zis eu că nu? Eu ce dracu i-am spus? Să facă o dată pe săptămână, nu ştii să citeşti?
Dacă are 12-13 ani nu are ce masă musculară să dezvolte, pentru că abia începe să crească la vârsta asta.
Orice grupă musculară se lucrează o dată pe săptămână, nu doar braţele şi umerii. Aşa creşte muşchiul. Îl soliciţi la un efort mare cu care nu e obişnuit şi cu cât îl soliciţi mai mult cu atât rupi mai multe fibre musculare. De ce crezi că apare febra musculară?! Atunci muşchiul îşi revine, îşi reface fibrele musculare.
Tu ai intrat într-o sală de mese cel mult.
Nu mai da sfaturi la categoria asta dacă n-ai 2 paie cu domeniul ăsta. Şi chiar n-ai, dacă nu ştii bazele, n-ai auzit de hipertrofie musculară. Eşti praf!
Cu greutatea mea + 15 kg faci tu la presă pentru picioare poate.

| MrMuscolo a răspuns (pentru Arkhasas):

Prefer sa nu raspund din nou

| Arkhasas a răspuns (pentru MrMuscolo):

Dacă n-ai contraargumente pertinente. Normal că nu răspunzi.

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru MrMuscolo):

Dispari ma de'aici, se vede ca faci sala de doua zile laughing nu stii nimic despre sportul asta, documenteaza-te inainte sa zici atatea tampenii.

| MrMuscolo a răspuns (pentru aLeXaNdru145):

Bai copil retard happy cand m-am apucat eu de sala tu te jucai cu puta in tarana
2. De ce ai raspuns de 2 ori?
3.Du-te si mai mananca o portie de cartofi prajiti

Copile inainte sa vorbesti mai mananca niste chipsuri sa-ti treaca nervii tongue

| aLeXaNdru145 a răspuns (pentru MrMuscolo):

Hai,du-te la sala ta din fundul curtii si lasa'ne pe noiwinking

| StickMarian explică (pentru MrMuscolo):

Deci mersi pentru raspuns dar eu am doar 48 kg happy si aproape 1; 80

| StickMarian explică (pentru Arkhasas):

Mersi pentru ajutor, deci imi pare rau ca nu iti dau tie funda pentru ca eu vasi da la toti dar nu pot dar oricum mersi

| MrMuscolo a răspuns:

Muschii nu se fac asa! Depinde cati ani ai daca nu ai mai mult de 14 ani recomand sa te duci la inot si sa continui sa faci cu greutati! Sa mananci sanatos lapte, carne, oua, branza(cuptor/gratar) incearca sa faci cat mai corect exercitile si incet ridici incet lasi jos incet da vei obosi mai repede dar asa faci muschi tongue muschii nu ti se vor dezvolta foarte mult dar vei creste in forta considerabil! Sper ca te-am fost de ajutor

| judoka99 a răspuns:

In pimul rand conteaza daca ai ceva acuma, ma refer la muschi daca esti piele si os trebuie sa faci si altceva gen flotari, ridicari la bara, abdomene etc. nu poti sa lucrezi o durata mare de timp doar o grupa de muschi nu este chiar asa de usor, vrei corp frumos cu muschi munceste in fiecare zi si nu doar gandere si iti promit ca minim in 2 luni faci muschi, dar nu uita sa faci din ce in ce mai greu, nu incepe si tu cu 400 ca daca nu ai m-ai facut, faci febra si a doua zi nu mai poti sa ridici din pat, incepe mai usor si continua mai greuhappy
bafta

| MrMuscolo a răspuns (pentru judoka99):

Alt copil mic paralel cu sportul.Ce sa faca ma sa se apuce de flotari a? Ba fratilor daca nu stiti ce vorbiti la ce dracu vorbiti? depinde ce varsta are am mai spus daca are 13 ani e foarte bine ce face muschii se fac cu greutati mici si medii si foarte rar mari oamenilor!

| Wehes a răspuns (pentru MrMuscolo):

''Alt copil mic paralel cu sportul''
Stai ca m-am prins, tu acuma ii iei locul lui Cosmin sau cum? Ii copiezi si vorbele la o vreme.
Daca ai fi dat macar jumate din raspunsurile bune pe care le-a dat Cosmin, dar cum poti sa ii recomanzi sa faca 400 de repetari?!
3 kg caram zilnic fiecare in mana fara sa ne dam seama ( plase si alte prostii ) si uite ca nu sunt toti musculosi in Romania.
Cu 3kg isi pierde timpu degeaba, mai face si alea 400 de repetari.
Sa mareasca greutatea pana ajunge la MAXIM 12-15 repetari.
Dar bineinteles ca tot noi nu stim nimic si suntem copii si tu esti Il` mai culturist de pe TPU.
Maestre daca toti suntem prosti du-te si da astfel de sfaturi tampite pe alte site-uri de specialitate ( culturism.ro, topculturism.ro etc.) ca aici suntem prea prosti pentru tine.

| MrMuscolo a răspuns (pentru Wehes):

1.Cine dracu e cosmin? laughing
2. Unde vezi tu ca recomand eu 400 de repetari?
3.Da poate ca am exagerat 3 kg intr-o mana dar nu mai mult de 5 daca are 12-13 ani pentru ca nu a specificat happy
4. Nu stiu ce sati mai zic laughing