anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fac in fiecare zi cate 50 de abdomene, 50 de genoflexiuni si 10 flotari (nu pot mai multe) o sa se cunoasca in timp? Nu vreau sa ajung cine stie ce culturist sau smecher cu muschi, vreau doar sa capat ceva conditie fizica si sa am un fizic mai placut. Dupa ce o sa ma obisnuiesc cu exercitiile o sa le mai maresc numarul.
Inca ceva, vreau sa ma ocup si de brate, dar in afara de flotari si tractiuni nu stiu ce sa fac. Eu am niste gantere, dar au doar 2 kg, le tin pe amandoua intr-o mana ca sa fac 4 kg, dar tot e prea putin. Ridic de cate 100 de ori cu fiecare mana, dar nu cred ca ma ajuta prea mult. Credeti ca ar fi mai bine sa ridic cate 10 kg de 10 ori sau e bine si acum adica 4 kg de cate 100 de ori?
Conteaza alimentatia? Exista riscul sa nu mi se cunoasca deloc exercitiile doar pentru ca nu mananc corespunzator? Exercitiile trebuie facute la aceeasi ora in fiecare zi? Are ceva daca azi le fac la 8 dimineata, maine la 9, poimaine la 10? Trebuie facute si dimineata si seara? E puna acum am facut doar dimineata.
Mersi de timpul acordat.
P.S. Nu pot face sala deci varianta asta pica si cum am mai zis, vreau sa fac asta pentru mine, nu sa obtin cine stie ce rezultate, doar sa se cunoasca catusi de putin.

15 răspunsuri:
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Frate tu ai impresia vreodata ca in urma unui asemenea antrenament vei capata ceva performante?
Asta e antrenament de piz de.Am inteles ca vrei sa cresti gradual, dar pe bune.3-4 kg, 50 de abdomene.
Tractiuni macar 100, abdomene macar 200, flotari macar 150-200, cativa km de alergat pe zi..preferabil macar 5 km.Macar.
Iar astea sa fie asa ca de inceput. Dupa te duci in 10 km pe zi de alergat.Ii faci ca popa dupa 1 luna de antrenamente serioase.
Vai de capul vostru cu generatiile astea care veniti acum nu sunteti in stare de nimic.

| RazvanCTC a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Daca il bagi la 5 km pe zi il omori cu antrenamentu ala happy eu alerg 7 km doar sambata si e prea mult, plus ca a facut si genoflexiuni, si alea te rupe happy nu sti, nu vorbi happy.fac asta de ani buni happy

| MandrilaVasileRadu a răspuns (pentru RazvanCTC):

Ce mah? laughing e mult 5 km si asta doar o data in weekend?
Ehee... se vede ca nu ati facut armata.

| RazvanCTC a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Vrei sa se simta bine si sa arate bine, nu sa-l faci un monstru happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru RazvanCTC):

Si daca alearga mai mult sau se antreneaza mai tare ( gen de 10 ori mai tare decat recomanzi tu ), devine un monstru?

serios? de unde naiba le scoti?

| RazvanCTC a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu te intinde mai mult decat iti este plapuma, pentru inceput happy daca stii ce zic..nu sari de la o inaltime de 10 metri daca nu ai sarit nici de la 1 metru

| Cosmin86 a răspuns (pentru RazvanCTC):

Si devii un monstru daca sari? laughing

Eu rad de exprimarea ta, nu de explicatia in sine.

| RazvanCTC a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu ai inteles tu

Răspuns utilizator avertizat
| RazvanCTC a răspuns:

Salut frate.
Antrenamentul meu este asa:
100 Flotari luni + 50 Abdomene/Abdomnele le fac in serie de 10. / Flotarile le fac in serie de 20, tu daca nu poti 20 fale in serie de 10. dar faci 100 abdomene. si genoflexiuni faci 200..seria sa fie de 20... Marti pauza. miercuri din nou, dar fara flotari. faci doar abdomene si geneflexiuni, joi aceeasi chestie dar, dar faci doar flotari, pana lunea viitoare pauza happy..sambata ar fi bine sa alergi, eu fac asta de 6 ani..am 73 kg.inaltime de 1.72m..si arat foarte bine in corp happybafta. Mananca regulat happy daca nu poti regulat macar 3 mese pe zi sa ai.

| anonim_4396 explică (pentru RazvanCTC):

Ce pauza ai intre serii?

| RazvanCTC a răspuns (pentru anonim_4396):

3 minute happy eu, tu poti sa iei cam 2 min, ca eu fac 300 flotari happy razvi_lazvi@yahoo.com id meu si iti zic mai multe

| Cosmin86 a răspuns (pentru RazvanCTC):

Spate si biceps nu faci? sau umeri?

| RazvanCTC a răspuns (pentru Cosmin86):

La spate fac flotari, dar le fac in alt stil happy dar de preferabil sunt tractiunile happy si bicepsi faci la flotari happy flotarile are rol pentru, piept si biceps, triceps, si foarte putin spate..sunt 4 moduri de flotari care te ajuta..cauta pe youtube

| Cosmin86 a răspuns (pentru RazvanCTC):

Orice tip de flotari faci nu lucreaza spatele sau bicepsul.

flotari = miscare de IMPINS ( intra triceps, piept, deltoid anterior, etc. )

Spatele si bicepsul se lucreaza cu miscari DE TRAS ( tractiuni si ramat )