| BrokenRecord a întrebat:

Am inceput sa merg la sala acum o luna, dupa prima luna as putea spune ca am observat mici modificari, mi s-a format putin pieptul, mi s-a marit bicepsul ( putin ) s-a.m.d. Am 17 ani, 1, 90 m si 85 kg, ce ar trebui sa fac sa scap de burta si de grasimea de la coapse? Toate sfaturile sunt bine venite!

Răspuns Câştigător
| ComradeIlici a răspuns:

Salut! Daca doresti doar sa scapi de grasime iti recomand sa faci cardio moderat, exercitii cu greutati si sa scazi din carbohidrati si grasimile pe care le mananci. Raspunsul lui FineBroAndy este unul foarte bun, insa chit ca tu vrei sa slabesti, trebuie sa iti antrenezi abdomenul, IN SPECIAL cel inferior, pentru ca muschii tai abdominali sa fie puternici si sa nu cedeze creand o hernie inghinala. In rest, probabil o sa vrei sa te faci '' mare''. Sfatul meu e sa faci lean bulking - adica sa mananci mult dar fara grasimi in exces si calculandu=ti nutrientii si caloriile -, astfel o sa-ti fie mult mai usor cand vrei sa te definesti - unde e alta poveste-. Sper ca te-am ajutat!

| BrokenRecord explică (pentru ComradeIlici):

Mersi pentru ajutor, nu vreau să mă fac "mare" vreau doar să scap de acea grăsime și să adaug puțină masă musculară, nimic mai mult.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ca sa economisesti banii de la gimnaziu plateste o bicicleta macar 400€ cu frane de disc si pedaleaza cate 3 ore pe zi daca poti, daca nu weekendu cate 3 ore apoi 5 ore sambata si 5 duminica. Iti vei forma organismul dorit gratis, exista si asigurare la bicicleta daca ai nevoie

| sierra1 a răspuns:

Dă-i 'nainte că faci bine!

| kar1GaNNN a răspuns:

Abdomene, bărcuțe, alergat, tractiuni la bară.

| FineBroAndy a răspuns:

În primul rând, nu-ți antrena abdomenul. Dacă nu dai jos grăsimea de pe el, poți să ai și 6 și 8 pătrățele că tot nu o să se vadă. Da, mușchii o să se dezvolte, dar nu o să poți vedea evoluția. Eu zic să te concentrezi pe cardio în principal, sau cel puțin să nu-l neglijezi. Mai multe despre cardio găsești pe net, eu nu sunt cine știe ce expert. Dacă vrei, îți recomand un canal de fitness despre care am ajuns la concluzia că e chiar super și non-bullshit, ca marea majoritate: Buff Dudes. Sper că te-am ajutat cât de cât happy