| bestialu96 a întrebat:

Cum scap de grasimea de pe abdomen?(burta)
am lucrat bratele,pieptul, picioarele.
Da burta asta nu se da jos deloc, cand ating abdomenu si ating muschii abdominali sunt foarte tari, dar faza e ca sunt acoperiti de un strat de grasime numit burta singuru lucru care nu l-am putut da jos de cand am inceput sala, in rest totul e lucrat. cum pot da jos burta?

Răspuns Câştigător
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Un abdomen perfect plat este un obiectiv pe care majoritatea dintre noi il avem, dar putini reusesc sa-l si indeplineasca.

Cum sezonul cald se apropie cu pasi rapizi, corpul tau va fi mult mai expus decat de obicei. Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine un abdomen plat:



Dieta:

- Mananca sanatos, redu sau elimina mancarea de tip fast food. Vei simti o diferenta notabila in starea ta generala.

- Mananca proteine: leguminoase, carne, fructe si legume inchise la culoare, cereale integrale.

- Mareste-ti rata metabolismului prin mese dese, la care sa mananci cantitati mici de alimente. Ia intre 6 si 8 mese pe zi, in cadrul carora sa mananci putin.

- Pe cat posibil, incearca sa consumi alimentele cat mai putin preparate termic.

- Ultima masa sa fie cu cel putin doua ore inainte de culcare.

- Bea multa apa. Si ceaiul verde este o bautura care aduce doar beneficii intregului organism, nu doar siluetei.



Exercitii fizice:

- Fa cel putin 30 de minute de sport zilnic si doua zile pe saptamana pastreaza-le pentru odihna. sport inseamna orice fel de miscare: dans, jogging, tae-bo, inot, mers pe bicicleta, mers alert etc.

- Daca zona abdomenului tau este acoperita de grasime, e prea devreme sa vorbim de tonifiere. Pentru a obtine un abdomen plat, exercitiile cardio sunt cheia. Acestea imbunatatesc circulatia si actioneaza asupra ritmului cardiac. Poti face exercitii cardio alternative, de la alergat sprint la mers rapid. Sprinteaza cat de mult poti si cand obosesti, treci la mers. Cand respiratia devine normala, sprinteaza din nou. Fa cel putin 20 de minute de exercitii cardio.

- Dupa exercitiile cardio, abdomenul trebuie tonifiat. Pentru a lucra intreaga zona a abdomenului, variaza exercitiile fizice. Abdomenele lucreaza partea superioara a abdomenului, ridicarile picioarelor actioneaza in partea inferioara a abdomenului, aplecarile in parti "lucreaza" la "manerele dragostei". 15-25 de miscari pentru fiecare zona ar trebui sa fie suficiente, dar sa fie realizate zilnic. Desigur, poti mari oricat numarul exercitiilor.

- Antrenamente de forta: flotari, fandari, genuflexiuni, sarituri, ridicari de picioare, abdomene, etc.



Miscarea este mult mai "antrenanta" daca o faci alaturi de o prietena. muzica este absolut necesara, pentru a te stimula sa intrii in forma. Rezultatele apar mai rapid la unele persoane, ai rabdare, totul depinde de stilul de viata al fiecarei persoane.

| Exactul a răspuns (pentru DaNyHoOp3r2013):

Multumesc mult de sfat.Eu asa fac de 2 saptamani si deja se vad rezultate.

12 răspunsuri:
| Trynda a răspuns:

Prin alergare si sa stii ca abdomene nu ard grasimea, doar tonifiaza muschii abdominali. Dieta slaba in calorii, gen salata/orez/fructe etc. Toate combinate scad grasimea de pe abdomen. Alergatul in aer liber si exercitiile fizice dimineata (un cardio de 30 minute) te mentin in forma si te ajuta sa slabesti.

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Tine de dieta si programul tau de sala,

| altrix a răspuns:

Fa abdomene cu mainile sub fund. ridici picioarele (poti sa iti pui si greutati) si faci abdomene la greu laughing

| dominyksk a răspuns:

Mananca cat mai multe fructe, nu manca dupa ora 18:00 si incearca sa alergi cat mai mult

| Snoopy001 a răspuns:

Multe abdomene, regim de mancare ( nu ebuna nici ciorba are multa grasime ) mananca multe fructe legume regulat sport in general abdomene o sa o dai joc in cateva luni. daca respecti ce am scris mai sus

| deathy a răspuns:

BMC, ignora-i din start pe cei care iti spun sa faci N abdomene ca sa dai burta jos.
Alimentatia conteaza 75%, somnul 15%, antrenamentul 8%, iar 2% nu stie nimeni.
Daca vrei sa slabesti, umbla la mancare si fa exercitii cardio cate 10 min de 2-3 ori pe saptamana, cu timpul, ajungand la sedinte de 30 min.
Eu am avut 102 kg, iar acum am 80.Schimbarea a fost si inca este fantastica.Nu am luat nici un supliment in tot timpul asta si sunt foarte multumit de rezultate
Da-mi pm pentru mai multe informatii!

| sliferTM a răspuns:

Tine dieta + sla amai fa exerciti seara si dimineata

| Sakura25 a răspuns:

Degeaba faci sport daca nu ai grija la alimentatie.Scade cantitatea de carbohidrati. Daca iei proteine dupa antrenament alege unele care au concentratia de proteine mai mare decat cea de carbo.Iar la sala lucreaza abdomenul astfel: 2 aparate pentru abdomenul superior si 2 aparate pentru cel inferior. zilnic, sau de cate ori faci tu antrenament.Succes!

| Mgautier a răspuns:

Poi poti sa faci u si 500 abdomene pe zi, daca mananci 2 Hamburgeri pe zi si seara o Shaorma nu faci nimic.
Fa-ti un preogram si ai grija cu dieta
Succes

| MihayJupanu a răspuns:

Iti poti finisa abdomenul cu ajutorul unui set de antrenamente uite aici un link cu exercitii http://www.youtube.com/watch?v=PEnPG_yrtr4

| Loveyou_Ana_1997 a răspuns:

Fa cate 70-200 sau chiar 400 abdomene pe zi si scapi! incearca si o sa ai un abdomen frumoshappy