| patrolevery1 a întrebat:

Salutare, mi-am luat proteine pro mass de curand si intrebarea mea este: Cand trebuie sa le iau ca sa am rezultate mai bune? de dimineata, dupa antrenament (sala) sau seara inainte sa ma culc? Sunt slabut si vreau sa mai pun carne pe mine. Momentan iau 3 cupe dupa anternament este ok asa? Si va rog nu-mi spuneti sa iau si de dimineata si dupa antrenament sau mai mult de 3 cupe pe zi pentru ca nici nu am bani sa dau din 2 in 2 saptamani pe proteine. Vreau doar sa stiu cand este cel mai bine sa le consum pentru rezultate mai bune. Merci astept raspuns si dau funda pentru un raspuns cat mai clar!

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Salut.
Orice concentrat proteic sau proteina pentru masa musculara (gainer) se administreaza dupa antrenament in primele 60min, atunci are cel mai bun randament!
http://www.despreculturism.ro/......inere.html

| patrolevery1 explică (pentru AntrenorFitness):

Asa stiam si eu, insa de dimineata eu nu mananc atat de mult ca la pranz sau dupa antrenament. Si acum fiecare cu organismul lui poate voi avea rezultate mai bune daca administrez de dimineata ca pana acum am luat cred ca vreo 500 grame apoi iar am scazut iar am crescut 500 grame, e ciudat.

| patrolevery1 explică (pentru patrolevery1):

Si mananc binisor, am cel putin 3 mese pe zi si mananc cand mi-e foame. Mananc mancare gatita in general fara fast food, bine asa fast food mananc in plus fata de ce mananc, de pofta =P

5 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Baga ma omule 6 mese pe zi in cantitati mari, si ai sa vezi ca iei in greutate. Nu te baza doar pe un gainer.

| Cosmin86 a răspuns:

Pro mass = un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI, NU pe proteine.

Nu mai zi "proteine" la un gainer.

| Nicoară_Ciprian_1994 a răspuns:

Trabuia sa intrebi de unde leai cumparat. Poti sa le iei si dupa antrenament si inainte...