| SadBoyForever a întrebat:

Stelistii s-au calificat in grupele ligii campionilor dupa ce au remizat in ambele meciuri cu legia( steaua 1:1 legia si legia 2:2 steaua), si chiar daca sunt bucuros ca stelistii s-au calificat deoarece sunt roman si doar un retardat ar fi dorit raul stelei in seara asta, trebuie sa recunosc ca ne-am calificat cu noroc gratie numarului de goluri mai mare dat in deplasare si in plus am intalnit cel mai tare adversar posibil pe care puteam sa il intalnim in play-off si doresc sa mai aflu si care este parerea voastra despre plecarea lui chiriches, deoarece eu cred ca absenta lui o sa se simta la steaua, voi cum credeti ca se va comporta steaua fara chiriches si rusescu in sezonul acesta, credeti ca vor mai defila oare stelistii in campionat ca in sezonul trecut s-au vor mai aparea si belele cum s-a intamplat la medias acolo unde ne-am cam chinuit, oricum pentru mine steaua este, a fost si o sa fie cel mai tare club din fotbalul romanesc.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări, Steaua Bucureşti! Mulţumim, Vlad Chiricheş! Bine ai venit, Frederico Piovaccari. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ştii cât de mult mă bucur că Steaua s-a calificat laughing.Am zis eu că se califică, şi s-a calificat.O să fie mai greu fără Chiricheş, dar Steaua o să reziste! Acum moare de ciudă dinamoviştii laughing. Toată lumea ar trebui să recunoască că Steaua a fost, este şi va rămâne cea mai bună echipă de fotbal din România.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Moare" dinamovistii de ciuda asa cum ai omorat tu limba romana.
Pai cred si eu ca Steaua a ajuns asa departe avand in vedere ca a fost echipa armatei si a fost ajutata-n prostie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai gresesc si eu, tu dacă greseşti nu-ţi zice nimeni nimic, nu? Eu zic să-i corectezi pe ăia care chiar sunt agramaţi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ca-mi place de tine ca esti inteligent, regret ca m-am luat de tinehappy

Răspuns utilizator avertizat
| FreshMint a răspuns:

Eu tot nu inteleg de ce s-au calificat stelistii ( normal ma bucur ) dar nu inteleg. Acasa a fost 1-1 si in deplasare 2-2. Nu trebuiau prelungiri? In deplasare Steaua a dat 2 goluri si Legia a dat tot 2.

| Culturism69 a răspuns (pentru FreshMint):

Legia a dat doar 1 gol in deplasare pe cand Steaua a dat 2. Asta e motivul calificarii.

| RobiD a răspuns:

Ne vom descurca si fara Chiriches, pentru el e mai bine sa plece, e un jucator care merita sa joace la o echipa importanta.
Cu siguranta vom defila in campionat, cu banii de la Uefa si de pe Chiriches, vom mai aduce 2-3 jucatori si nu are cine sa ne puna probleme.