| CosmyCool a întrebat:

Sunt bune flotarile pentru a face piept? Daca m-as apuca sa fac flotari acasa s-ar vedea macar mici rezultate dupa 1 luna sau 2? Eu as vrea sa fac doar piept si m-am gandit ca nu are rost sa merg la sala doar ca sa fac piept. Daca stiti si alte exercitii pentru piept de facut acasa spuneti-mi aici va rog.
Si dati-mi cateva sfaturi cum sa fac flotarile, sa fac 30 de repetari a cate 4 serii sau sa fac 15-20 si mai multe serii?

As vrea sa primesc raspunsuri numai de la cine se pricepe si face sau a facut sala si stie.

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Problema la ce vrei tu este ca lucrezi mereu cu aceeasi greutate si din cauza asta o sa te plafonezi rapid.

| Eastwood a răspuns:

Deocamdata in total cam stii cate esti in stare sa faci, imparti seriile a cate flotari poti face! Lucreaza foarte bine pieptul la flotari, spor!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eastwood):

Da, lucreaza foarte "bine", dar atat... doar cu flotari ramai firav. Nu o sa faci niciodata piept ca lumea din flotari ( mereu lucrezi cu aceeasi greutate ).

| Eastwood a răspuns (pentru Cosmin86):

Pai sa mearga la sala atunci!

| Bucuresti_Rutare_1994 a răspuns:

Salut!
In principiu, pentru asta sunt facute flotarile, pentru piept.
Da, s-ar vedea, dar in functie de cate faci si cat de corect le faci. Cu alte cuvinte nu trebuie sa faci ca taranu 1000 azi si o saptamana stai cu febra. Le faci regulat cu pauze.

| Moonlight15 a răspuns:

Salut! Daca nu vrei sala, poti face flotari, tot e mai bine decat nimic.Dar. O sa ajungi intr-un punct in care nu o sa mai avansezi, doar sa faci antrenamentul mai greu dar nu cred ca poti daca nu esti in sala. Totusi iti recomand sa te duci la sala. Sanatate!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CosmyCool explică:

Nu imi este rusine sa merg la sala si nici nu inteleg de unde ai tras tu concluzia asta?
Tocmai asta am intrebat si eu mai sus, daca pot face piept si acasa fara sa merg la sala, daca este nevoie merg si la sala, din aceasta cauza am si intrebat dar se pare ca nu te poate duce mintea sa intelegi.
Ce sa mai zic in schimb despre caracterul tau care este aproape de 0, ai venit aici sa ma jignesti fara ca eu sa o fac.

Răspuns utilizator avertizat
| CosmyCool explică (pentru beastmode87):

Bun,pai o sa merg la sala atunci daca doar asa pot sa cresc in masa musculara.

PS: Vad ca poti sa dai un raspuns si fara sa ma jignesti la fiecare post.

| 4357w0w a răspuns:

Daca ai sub 20 de ani si nu ai mai facut in viata ta miscare poti sa incepi sa lucrezi acasa primele luni, dar dupa va fi nevoie sa adaugi greutate. Ideea este ca daca vrei sa iti dezvolti musculatura ai nevoie de alimentatie, odihina si antrenamente INTENSE.
Incepe prin a face serii de flotari de maxim 8-12 repetari. Incepe cu flotari normale, dupa ce iti vine usor sa faci flotarile normale treci la flotari cu picioarele pe o banca si flotari diamant.In momentul in care reusesti sa faci 5 serii a cate cel putin 10 repetii
incepe sa adaugi greutate, pune-ti un ghizdan cu 10-15kg in spate si treptat creste greutate, fa pauza intre serii 30-60 sec iar pauza intre serii 60-90 sec.
In primele 2-3 luni o sa observi o evolutie, o schimbare pe care o sa o sesizezi tu. Incearca sa manci zilnic CEL PUTIN 1-2g proteine per kilogram( daca ai 65kg trebuie sa introduci zilnic cel putin 130-140g proteine) Cauta pe google alimentele bogate in proteine.
La sfarsitul zilei trebuie sa fii pe plus din punct de vedere caloric deci trebuie sa mananci din ce in ce mai mult. Referitor la odihna trebuie sa dormi cel putin 8 ore pe noate. Renunta la alcool,fumat si alimentele procesate. Incearca sa te antrenezi in aer liber, tractiuni, flotari la paralele.
In momentul in care este capabil sa executi aceste exercitii cu usurinta poti sa te duci la sala si sa treci la urmatorul nivel. La inceput iti va fi greu indiferent daca te duci direct la sala sau te apuci acasa indiferent daca esti gras sau slab, ai nevoie de motivatie si disciplina. Numai bine, salut