| JoinTu a întrebat:

Voi cum duceti o viata sanatoasa? Ce alimente consumati, ce sporturi faceti... dau funda!
Dar fiti sinceri, nu inventati activitati.
Spuneti activitatile pe care le practicati si ce mancaruri sanatoase mancati.

Răspuns Câştigător
| eandopuncttk a răspuns:

Bere, votca, vin si multe multe tigari

| EdwardEtc a răspuns (pentru eandopuncttk):

Sunt 100% de acord cu andoando.Mai trebuie sa adaug ca ceva fast food merge.Dar in principal bautura si tigari

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Cine a zis ca duc o viata sanatoasa? Lasa,tati,sa se atrofieze muschii, si ficatul sa se scalde in alcool, ca doar tot la 50-60 de ani ne rablagim iremediabil.Eu,pentru o viata sanatoasa recomand asa: mancarea nu-i mancare, daca n-are carne. Word!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dumnezău):

" mancarea nu-i mancare, daca n-are carne", foarte adevarat. Doar ca eu consider carnea ca fiind sanatoasa, si chiar e big grin

| ROB3RT89 a răspuns:

Sanatos nu prea mai ai cum sa mananci,poate doar din gradina ta, produsele din ziua de azi contin prea multe chimicale si tot cea ce e natural scade de la an la an! Mancaruri sanatoase? Mancarea gatita e cea mai buna, asta pentru cine poate sa se abtina de la shaorma si kebab...Singura activitate e ca mai trag de fiare, asta cand am chef!

| 7Mary7 a răspuns:

Eu alerg in fiecare dimineata si seara, si mai fac diferite exercitii acasa pentru modelarea corpului (de prin reviste, internet). In ceea ce priveste mancarea stim cu totii ca fructele si legumele sunt cele mai bune. poti manca mancare gatita acasa, fara fast food, salamuri, multe dulciuri, sau alte prostii pline de chimicale de prin magazine. exista multe produse bio pe care ti le recomand, au inceput sa se gaseasca prin magazine, dar exista si magazine speciale, trebuie doar sa cauti. oricum, din cand in cand ne mai permitem si astfel de mancaruri, nu ne putem abtine intodeauna, mai ales ca unele dintre ele sunt destul de imbietoare. happy un lucru foarte important este sa iti faci un program pentru masa, sa mananci la ore fixe, pentru a-ti obisnui organismul-normal este de trei ori pe zi, cu mici gustari intre ele. funda?

| JoinTu explică:

Prefer ce a spus Dumnezau!

| cherokee1 a răspuns:

Salut! Daca vrei sa duci o viata sanatoasa,trebuie sa consumi legume crude, carne(dar nu prajita)si oua deoarece contin aminoacizi, bune impotriva toxinelor.Dar te sfatuiesc sa mananci maxim 2 pe saptamana. Daca vrei sa faci un sport, incearca mai multe si-l vei alege pe cel care iti place cel mai mult.De exemplu,eu practic basket,handbal,tenis de picior si badminton.Iar daca vrei sa stii ce alimente consum,iti spun doar atat:salata verde, rosii, castaveti si piept de pui fiert. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

| Zaira a răspuns:

Daca tu chiar vrei sa mananci sanatos, alege alimentatia vegetariana, te obisnuiesti si apoi treci pe raw vegan. Cat mai multi oameni adopta acest stil de viata pentru ca isi doresc sa traiasca mult, fara doctori si mereu tineri.
apreciez preocuparea ta la doar 19 ani.
somnul si sportul, apa sunt de asemenea importante pentru un stil de viata sanatos.