| fier a întrebat:

Vreau opinii celor care au experienta in domeniul culturismului. Vreau sa incep primul meu ciclu de steroizi.Acest ciclu va fi unul simplu timp de 6 saptamani de zile cu danabol.Am de gand sa iau 1 pe zi timp de 2 sapt, si dupa sa maresc putin si sa iau cate 2 pe zi,si sa iau pe la sfarsit niste pastile pentru ca nivelul de testosteron sa revina la normal. Ce pareri aveti? Pot obtine rezultate bune de la acesta? Nu vreau sa fiu cine stie ce, am 18 ani 53 kg, si as vrea sa mai pun macar 8 kg. Vreau niste detalii de la cei care stie. Am uitat sa mentionez ca iau si liv52 pentru ficat 3 pe zi.

5 răspunsuri:
| FitnessTrainer a răspuns:

8 kg? Frate, 8 kg pui foarte repede daca ai cunostinte despre alimentatie, suplimente si antrenament. Nu-ti trebuie steroizi ca sa iti risti sanatatea. Mananca 6 mese pe zi( 150g proteine, 250-300g carbo, ceva grasimi sanatoase), te antrenezi la rupere, si aia e. Mai bine iti strici banii pe suplimente si mancare decat pe ca**turi gen danabol.

| StăpânulLuiIsusHristos a răspuns:

Nu ai nevoie de aşa ceva dacă vrei să pui 8 kg. Dacă nu vrei să faci sport de performanţă, renunţă. Poţi pune foarte uşor dacă ai o alimentaţie corectă.În locul tău m-aş documenta, vezi ce tip somatic, ce ar trebui să consumi mai mult şi tipul de antrenament pentru tipul tău somatic.Metodele astea rapide de a pune şi a da jos kg îţi pot dăuna sănătăţii. Încearcă să ai mai multe mese pe zi, alimentaţia are cel mai important rol în culturism. Dacă pui greu, ţi-aş recomanda suplimente nutritive şi măcar 3-4 ani de sală dacă vrei steroizi.

| axel112 a răspuns:

Asculta,frate eu nu-ti zic ca nu e ok sa iei, nu e dar fa ce vrei e viata ta, vreau doar sa-ti spun ca eu am facut sala si am vazut multe maimute fara forta care luau steroizi si alte prosti, e de exemplu nu am luat, de cand eram mic aveam un fizic ok dar m-am gandit sa fac si sala, am facut 2 luni, muschi miau inceput sa creasca natural si ma simtiam mai in forta, uite diferenta daca iei steroizi si muncesti si daca nu ei si muncesti echilibrat si cu dieta, dau exemplu pentru fara prosti pe performanta lui :https://www.youtube.com/watch?v=mvJHw64fxgQ si pe
:https://www.youtube.com/user/vicsnatural
si cu proteine pe :https://www.youtube.com/user/OfficialJeffSeid,nu lua steroizi o sa regreti unchiul meu ia explodat bratul de la prostiile astea, si daca vrei numai sa pui mai bine faci sal 2 ani si i ai toata viata doar cu niste antrement decat sai ai cu steroizi doar cat timp tragi de fiare si sunt si riscuri

| Cosmin86 a răspuns (pentru axel112):

Nu ai muschii toata viata, cand nu te mai antrenezi sau nu mai mananci suficiente PROTEINE muschii incep sa scada ( stare catabolica ), indiferent ce-ai luat si ce n-ai luat.

Mai documenteaza-te si tu inainte sa aberezi.

p.s. : steroizii maresc si forta, au efecte negative, dar cu totul altfel decat ce spui tu acolo

| Dragoslav a răspuns:

Fara hepatoprotectoare in timpul ciclului, doar in pauza dintre cicluri.
Doza minima absoluta pentru aceasta substanta este de 20mg/zi substanta activa. In mod normal, primul ciclu nu se face cu derivati din testosteron, ci cu testosteron direct deoarece organismul stie cum sa lucreze cu el.
Metoda piramidala este una veche, nu se mai foloseste. Doza in mod normal se imparte in decursul unei zile, in primul rand deoarece Danabol se injumatateste in sange in aproximativ 4 ore iar concentratia trebuie mentinuta la o limita pentru a vedea efecte.
Intrebi daca e bine sa iei la varsta ta? Nu, nu este bine. STeroizii luati sub 22 de ani au efecte negative aproape sigure (in special acnee si pilozitate sporita). In al doilea rand pentru ca nu stii cum functioneaza exact (substanta activa nu ''ajunge'' in muschi, modul lor de functionare este altfel). In plus, pentru a beneficia de efectul lor, trebuie in special sa stii sa executi corect exercitiile si sa ai deja un anumit nivel al musculaturii.