| SacadatPeBeat a întrebat:

Vreau sa ma reapuc de sala (am mai facut 6 luni de sala; am 17 ani) si as vrea sa ma apuc in forta. Cine ma poate ajuta cu niste proteine/vitamine/orice (mai multe, combinate), care sa ma duca lunar la 150 lei?
Nu vreau pareri gen "Nu baga toate cacaturile/La varsta asta iei asa ceva?/Nu te ajuta cu nimic.". Vreau sa ma ajutati cu un raspuns la intrebare scurt si la obiect ^_^
Multumesc!

4 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

HAH! De ce toti spuneti, "hă, mă apuc in forţâ si yooo yau proteine". Boss, fă sala pe uscat cel putin 6 luni 1 an pana sa iei ceva proteine. Daca vrei musculatura fa tati intre 8 si 12 repetari, usor fara a le brusca pana simti ca nu mai poti ridica nici gantera de 2 kg. Iti zic din experienta proprie si dupa multi bani cheltuiti. Daca vrei ceva natural, baga frumos 10 oua fierte in fiecare dimineata DOAR ALBUSUL. Si sa-mi spui rezultatul dupa 2 luniwinking.

| SacadatPeBeat explică (pentru Aylee):

Am mai auzit de faza cu "doar albusul". Galbenusul de ce nu-l pot manca? (si am mai auzit ca pot face nu stiu ce de la prea multe oua mancate.)

| Aylee a răspuns (pentru SacadatPeBeat):

Hepatita de la prea multe galbenusuri faci. NU sa nu dea boala sa mananci mai mult de 3 galbenusuri pe zi.

| ubox7007 a răspuns:

In 150 de lei gaseste niste zma si creatina. Incearca sa iei proteina si din legume (fasole, mazare, etc.), si ceorbele cu o gramada de legume diversificate ajuta pentru vitamine si bineinteles clasica carne, dar in porti moderate.