anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-mi ce trebuie sa mananc pentru a scapa de grasimea de pe abdomen? nu vreau diete prea dure pentru ca merg la sala si am nevoie de aceiasi forta

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Uite aici :

http://www.getfit.ro/......abire.html

Scade carbohidratii si mareste cantitatea de proteine

| greyhound a răspuns:

Inlocuieste painea alba cu cea integrala
nu mai manca carbohidrati cu indice glicemic ridicat
fara junk food evident
Mananca carne (e slaba caloric), legume, fructe (dar sa nu exagerezi)
Intra pe oneden.ro ca gasesti acolo numarul de calorii al majoritatii alimentelor si vezi acolo cam ce poti sa mananci

| EMike a răspuns:

Pai asta e problema, trebuie sa reduci mancarea...nu sa mananci ceva. Daca totusi mai trebuie sa si traim, mananca fructe, legume si dimineata cereale integrale cu lapte degresat. Cel mai sanatos este sa alergi foarte mult. Daca ai posibilitatea 6 kilometrii inainte de rasaritul soarelui ar fi ideal ( recomandarea fostului meu antrenor de la sala R.I.P. ). Spor la slabit!

| Cosmin86 a răspuns (pentru EMike):

"Pai asta e problema, trebuie sa reduci mancarea...nu sa mananci ceva", asta e o mare PROSTIE.

Eu am slabit MARIND cantitatea de mancare, doar ca acum consumam alimente de calitate.

Mai documenteaza-te

| johnstone a răspuns:

Poti sa ciclezi carbohidratii. Daca te antrenezi 4 zile / saptamana poti sa-ti definesti 2 antrenamente prioritare. Aceastea sunt antrenamentele unde lucrezi grupele pe care vrei sa le dezvolti cel mai mult. In aceste zile consumi mai multi carbohidrati. In celelalte 2 zile de antrenament, consumi moderat. In cele 3 zile libere ai un consum scazut. In acest fel variezi numarul caloriilor consumate zilnic iar asta va permite includerea de zile de ardere a grasimilor cat si de acumulare a masei musculare; va impiedica incetinirea metabolismului; este mai usor de urmat fata de alte tipuri de diete (ketogenice). Asadar include carbohidrati in masa de dimineata si cea de dupa antrenament, in rest mananca proteine de cea mai buna calitate. Un plan nutritional se face in functie de sex, varsta, greutate, metabolismul bazal, activitatea fizica zilnica. Renunta la orice inseamna carbohidrati cu indice glicemic mare (paine, paste, porumb, patiserie, dulciuri). ATENTIE! Sa aplici un principiu caloric nu este tocmai potrivit. Adica, inainte consumai 2000 de calorii si te ingrasati, acum consumi 1500 cal pentru a slabi. 300 de calorii luate dintr-un baton de Snickers nu sunt aceleasi cu 300 calorii luate dintr-o friptura de piept de pui. Componentele nutritionale sunt diferite. Calculeaza metabolismul bazal la care adaugi extracalorii consumate prin activitatea fizica. La final trebuie sa iesi pe un deficit de 200 calorii. Este optim daca vrei sa slabesti eficient. Manancand mai putin decat are nevoie corpul tau automat va incetinii metabolismul. Gandeste-te ca daca ai nevoie de 2000 calorii pentru sustinere si mananci doar 1500 cal corpul intra in stare catabolica, incetineste metabolismul pentru a se adapta la cele 1500 calorii. In prima faza o sa dai jos muschi sau apa dupa care nu o sa mai slabesti si o sa ai tendinta sa reduci iar din calorii ...de la 1500 la 1200... dupa care corpul iar se va adapta la cele 1200.