| Anonymous2016 a întrebat:

Alut TPU. Am o problema cu pingul dupa ce am reinstalat windows 7 ultimate. Internetul mergea perfect pana la reinstalare. Dupa aceea, pingul a inceput sa urce pana la 2300. Coboara la 40 si urca, nu tot timpul pana la 2300 dar ajunge si acolo, cateodata chiar depaseste numarul. I-am sunat pe cei de la care am internetul si mi-au spus ca totul e in regula la ei, problema e la mine. Folosesc un router TP-LINK si e conectat la calculator cu un cablu. Ce pot sa fac in legatura cu pingul? jocurile video au devenit imposibil de jucat si nu stiu cum sa rezolv situatia.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cauta alt driver, poate nu functioneaza neaparat cu cel mai nou, cauta o versiune mai veche sau vezi sa nu fie chiar problema de la router, sa fie pe ardere, incearca cu cablul direct in el!

| nda a răspuns:

Poate isi face update singur windowsul. incearca sa dezactivezi Windows Update.

| ToANewUnderstanding a răspuns:

Incearca sa instalezi driverele originale pentru placa de retea, nu cele date de windows update. Cauti modelul placii de retea si vei gasi drivere. Daca nu stii care este deschide device manager ( win+R -> scrii devmgmt.msc) si apoi vezi la network adapters