|

Am si eu o problema cu internetul. Ieri am avut o pana de curent si cand s-a rezolvat nu mi-a mai mers internetul si a trebuit sa chem de la RDS sa il repare. Si acum imi face niste figuri cand sunt pe laptop(imi merge ok pe calculatorul mare si pe telefon).



Problema suna cam asa: intru bine mersi pe Google, umblu cat umblu si apoi dupa vreo 20-30 de minute de mers perfect nu mi se mai incarca paginile. Dau reboot la laptop, merge iar 20-30 minute si apoi face iar figura. Nu imi apare nici o limitare la net sau altceva in neregula si ma intreb ce are. Putin ajutor?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Uita-te la rooter mi se mai întâmpla si mie asta, mai ieseau cablurile, dacă nici în cazul asta nu îți merge înseamnă că ai semnalul prost la internet.

| explică (pentru kta1999):

Routerul merge, problema este ca l-a inceput merge perfect si dupa un timp mi se incarca in gol paginile.
Semnalul e la maxim si pe alte dispozitive nu am probleme.
M-as gandi sa ii dau o reinstalare de windows, cine stie...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cristisoru09):

Aaa....gata stiu, dacă ai instalat Google Chrome sterge-l si baga-l iară, mi se întâmplase si mie asta, sau intră la setări la google si sterge din extensii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru kta1999):

Mersi mult, chiar inainte sa citesc asta mi-am bagat Torch si vad ca merge happy
Acum mi-am adus si eu aminte de problemele cu Chromul, nu e prima data

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cristisoru09):

Cu plăcere, mă bucur că îți merge acum

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa reinstalezi driverul placii de retea, ar fi una dintre metodele bune. Routerul functioneaza bine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează