| Vlad529 a întrebat:

Am un laptop Acer cu rezolutia de 720p si as vrea sa proiectez imaginea de pe el pe un TV de 1080p (Samsung) dar astfel incat imaginea care se vede pe TV sa fie de 1080p (daca le conectez prin HDMI se vede la rezolutia de pe laptop de 720p).

Răspuns Câştigător
| flixbuster a răspuns:

Televizorul e clar Full HD.

Incearca sa schimbi rezolutia cand ai imagine doar pe TV. Click dreapta pe desktop si ceva cu Resolution... ideea ea sa o ridici la 1920x1080 si sa vezi ce iese. Vezi ca rezolutia se schimba independent pe fiecare display deci cand o schimbi sa ai selectat TV-ul Samsung de unde schimbi rezolutia (pe langa faptul ca scoti imagine doar pe Samsung).

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca placa ta video poate reda full hd da si acel video sa fie full hd

| flixbuster a răspuns:

Daca placa video suporta Full HD (daca spui exact model de laptop se poate afla usor) atunci trebuie sa scoti imagine DOAR pe display extern ca sa obtii Full HD pe el. Cel mai probabil tu acum faci display mirroring si e normal sa ai pe extern aceeasi rezolutie ca pe intern. Apasa tastele WIN + P.

| Vlad529 explică (pentru flixbuster):

Modelul e Acer aspire es1-532g-p8hs

| flixbuster a răspuns (pentru Vlad529):

Vad ca are NVIDIA GeForce 920MX pe el asa ca scoate Full HD fara probleme. Fa ce ti-am spus cu WIN + P ca sa scoti doar pe extern si ar trebui sa fie ok.

Ca sa fii sigur 100%, da si modelul de TV sa verificam ca intr-adevar este Full HD.

| Vlad529 explică (pentru flixbuster):

Samsung UE40EH5450WXXH. Treaba e ca eu cand dau win+p si dau sa se vada imaginea doar pe TV apare tot 720p (apare imaginea pe o parte mai mica din ecranul tv-ului si marginile sunt negre deci e clar ca 720p e) iar cand il las pe duplicate sa se vada si pe laptop si pe tv, la setarile displayului de pe laptop apare si rezolutie de 1080p - repet laptopul e 720p. m-am uitat la niste video-uri fhd de pe yt si parca-parca se vede mai clar pe tv decat pe laptop, dar nu sunt sigur (nu mai inteleg nimic happy )

| Ramse a răspuns:

O sa se vada 1080p