| Pantofidincaramida a întrebat:

Buna! Am cumparat un laptop de pe un site. Laptopul a costat 988 de lei. Da stiu ca e un pret mic dar atât am putut deocamdată... In fine. Deci mi-a venit ieri comanda si am deschis cutia unde era laptopul si încărcătorul. Nu incarca deloc nu s-a deschis deloc.Asa ca am o rudă care se pricepe la calculatoare si l-am dus la el.
Mi l-a făcut ba chiar cand il deschizi pe prima pagina apare numele meu. L-a încărcat 35% intr-o ora si 19 minute. Dupa care a spus că nu se mai incarca si sa il tin la încărcat toată noaptea. Dar eu am stat putin pe el si m-am gandit ca nu trebuie sa mai apara numele meu pe prima pagina mai ales ca îl voi returna. Mi-era frica ca nu o sa mai mi-l ia cei de la curier. Ei bine am cautat pe yt cum sa schimb numele de pe laptop. Dar nu am reusit sa sterg numele meu de acolo. Si am apăsat pe camera si eram din greseala sa imi fac o poza dar nu cred ca mi-am făcut. Si s-a inchis laptopul imediat. Mentionez ca mai avea baterie 22% cel mult. Întrebarea mea este s-a consumat bateria? L-am tinut la încărcat toată noaptea dar am închis laptopul din inchizatorul laptopului nu din aplicatia de pe el. Întrebarea mea este din ce cauza nu mi se incarca laptopul? Sa incerc sa il mai bag la încărcat sau sa il returnez liniștită. Mi-e frica sa nu găsească ăștia vreun motiv că le-am dat laptopul bun ceea ce nu e asa. Imi doream foarte mult un laptop de câțiva ani si sunt foarte supărată că nu imi mai merge. Nu fac înșelăciune cu nimeni. Acum nu se mai deschide laptopul de cat apare numele lui si se închide la loc. E vina mea? Ce sa fac? Sa il mai las laptopul la încărcat fara sa il mai închid deloc. Spre exemplu eu închid ecranul telefonului cand incarca si el tot se incarca. La laptop nu e asa? Ce sa fac? Scuzați greselile gramaticale.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Laptopul este defect și trebuie să îl contactezi vânzătorul ca să îți dea informații cum să faci asta. Îl returnezi liniștită cu numele și poza ta în el, că ei nu au treabă de aceste lucruri și sunt aspecte care nu duc la pierderea garanției.
Lucrurile care duc la pierderea garanției este scoaterea șuruburilor, loviri sau zgârieturi.
Dacă nu încarcă înseamnă defect. Un laptop trebuie să încarce și când este închis complet.
Deci nu te mai chinui cu el și dă-l înapoi.
Sunt curios ce marcă este. Recomand o marcă cunoscută, indiferent de preț. Îl poți schimba cu un alt model dacă vrei, cu ceva ce are vânzătorul (mai ales în caz că vânzătorul nu mai are un alt produs asemănător, sau vei primi răspuns că produsul este stornat -adica imposibil de reparat.)
În cazul în care vânzătorul te anunță că nu mai are un produs asemănător, poți să ceri banii înapoi.
Sau un aparat se repară de 3 ori; a patra oară ai dreptul să ceri banii înapoi pe produs.

1 răspuns: