|

Buna, am o intrebare in legatura cu PC-uri... Daca schimb hard disk-ul, cu unul de 500 GB pe care nu stiu exact ce e pentru ca oricum nu e nou: 1) Trebuie sa instalez Windows din nou? 2) Driverele vor ramane? 3) Toate informatiile de pe hard-ul de 500 gb vor fi bagate in locul celor pe care le aveam? 4) Daca am avut virusi pe Calculatorul din care am luat hard-ul de 500 gb acestia se vor transfera?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Va trebui să formatezi acel hdd de 500 pentru că oricum nu vei putea prelua nici Windows-ul nici driverele pe noul calc.
Așa că mai sigur e să-l formatezi, așa te vei asigura și că nu preiei vreun virus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce intrebare de gradinita mai e si asta?
99, 5% dintre virusi (daca exista), se afla pe HDD (exista si virusi care se instaleaza direct in BIOS, dar sunt foarte rari.)
Deci logic ca daca NU formatezi acel HDD, si mai ales daca a fost sistemul de operare instalat pe el, sunt sanse foarte mari sa contina virusi.
(pentru ca esti foarte confuz in momentul cand incerci sa dai detalii, am presupus fie ca virusii nu au fost eiminati deloc din vechiul sistem - adica de pe vechiul HDD-, fie ca au existat incercari, dar nu esti sigur daca mai exista sau nu...)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NLS):

Ne scuzati domnia ta ca si-a permis si el sa puna o intrebare, geniule lucrator la MIT.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa o luam pe rand.1 Da 2 Nu 3Nu 4Nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează