|

Buna! Cum sterg programul Babylon din calculator? Vreau sa nu imi mai apara pagina de internet asa cum mi o face Babylonu'... fundita!

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Păi, nu prea am înţeles tot detaliat dar putem încerca aşa, Te duci la start jos, Control Panel, & Add Or Remove Programs, si cauti acolo în listuţa aia, " Babylon " dacă nu Poţi căuta în pc la search Babylon sau prin toate partiţiile, şi vezi o iconiţă gen: unistall, sau ceva de genu' dacă nici aşa nu merge, lasă un reply şi te ajut cu mare plăcere.

| a răspuns (pentru AlexandruJohnson):

Multumesc, si eu aveam aceeasi problema!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Păi dacă eşti novice atunci o să îţi prinzi urechile dar toate au un început.Eu îţi voi prezenta pe paşi ceea ce ar fi de făcut:

Pasul 1.Dezinstalarea programului
Această operaţie se execută intrând în START/Control Panel/add or remouve programs/localizează programul dorit pentru dezinstalare(babylon în cazul tău) şi selectează uninstall sau remouve(după caz)
Pasul 2 Curăţarea urmelor programului
Dacă este cazul, dar să ştii că foarte mulţi nu fac asta, dar e bine să te uiţi puţin în următoarele amplasări:
C:\Program Files şi loclaizează acolo folderul cu numele programului sau producătorului programului(se ştie că nu toate programele se stochează în folderele cu numele lor; uite un exemplu:snagit care este un program de captură video se va instala cu numele de tech smith, acest nume va apărea şî în regisrul windowsului(detalii la pasul 3); Acerst nume este de fapt numele producătorului programului) şi apoi dacă există şterge acel folder folosind tastele shift+delete.
O altă amplasare unde programele dezinstalate îşi mai lasă urme este:
C:\Documents and Settings\USERUL tău\Application Data
C:\Documents and Settings\userul tău\Local Settings\Application Data
Şi aici este bine să te uiţi şi să ştergi folderele create de program(dacă există) dar ia în calcul că aceste amplasări sunt ascunse deoarece sunt de system.Pentru a le face vizibile intră în tools/folder options/view, iar din lista aceea bifează:
show all poerating system files(ceva de genu îi parcă)
show hidden files and folders
urmând sărevii la setările iniţiale prin simpla debifare a acestora.
Pasul 3 Ştergerea înregistrărilor din registrul Windows-ului
De obicei este destinată celor mai avansaţi puţin dar şi un începător poate face asta cu puţînă atenţie:
START/run/ şi scrie acolo regedit.msc/ENTER
Din fereastra ce apare(o fereastră cu 4 grupe de foldere) localizează programul tău sau numele producătorului programului...2011 - 2205 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru lupudepenet):

Atat de complicat si tot nu merge;
deschizi o noua pagina la mozilla, banuiesc ca acolo e problema, scrii sus: about:config, vei primi un mesaj de avertizare, apesi ok pentru a merge mai departe, iar acolo vei vedea o lista intreaga cu si despre babylon. le iei la rand pe toate in parte si cu click dreapta de la mouse apesi reset la toate! altfel nu scapi de el; sa imi zici daca e ok

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DONASABY):

Zici tu că nu merge, sau poate nu ai încercat.Complicat dar ce se face manual sau din linia de comandă(cred că ai auzit de așa ceva) se face cel mai precis.O dezinstalare corectă și eficientă de software așa se face, mai mult că babylon-ul este un spayware-adware(google.ro ca să vezi că malware), deci trebuie acordată atenție mai sporită la ăsa ceva, mai mult că numai maxim 10% din useri folosesc un soft specializat în combaterea acestor tipuri de malware.Nu aiurea am pierdut vremea cu scris romane. Ceea ce i-ai recomandat tu, este unu din capitolul „A nu se încerca acasă".Au fost alții mai deștepți care au făcut-o și apoi și-au dat pălmi.Numa bine și cănd vei avea experiența mea în domeniu IT și calculatoare mai stăm, de vorbă, îmi cer scuze pentru „abcdefgh", dar nu m-am putut abține să nu replic la aș aberație.Veri detalii, intră la site-ul de la profilul meu să vezi cu ce mă opcup.Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DONASABY):

Multumesc pentu indrumare mi-a fost foarte folositor sfatul tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru lupudepenet):

Nu m-a deranjat deloc raspunsul tau dar si eu am avut aceeasi problema si tot cautand cum sa scap de el am reusit asa.Nu sunt experta in materie de programe dar indraznesc sa spun ca fac parte din categoria " a nu se incerca acasa", din pacate; chiar imi pare bine ca mi-ai raspuns poate asa ma ajuti si pe mine cu ceva; tot imi intra diferite reclame la explorer si nu stiu cum sa scap de ele!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ioansorin):

Cu placere!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru DONASABY):

Ia legătura cu mine în privat și încercăm să soluționăm problema. Cerințe: Team Viwer și un pic de timp liber.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deschizi o noua pagina. sus in bara scrii: about:config. vei primii un mesaj de avertizare pe care il ignori, mergi mai departe.Ti se va deschide o lista intreaga unde vei vedea in dreapta toate neplacerile cu BABYLON! la fiecare in parte apesi click dreapta la mouse, si dai reset la toate! testeaza si da-mi de stire!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează