|

Buna,sunt nedumerita in legatura cu: am pe vechiul meu telefon contul de google,iar pe telefonul nou,am acelasi cont,intrebarea este: daca sterg contul de google de pe vechiul telefon, se v-a sterge contl si de pe noul telefon?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce nu stiau inainte oamenii unde se afla datele/fisierele lor, de cand cu cloud-ul e si mai grav.

Deci:
1) contul de google il ai... pe server la Google.;
2) pe telefon doar folosesti contul de Google (il inregistrezi daca vrei) - pentru a beneficia de lista de aplicatii, agenda telefonica (sper ca stii sa-ti duci agenda pe Google si sa o sincronizezi pe mai multe device-uri), back-up si alte alea;
3) stergerea contului de pe telefon este de fapt de-inregistrarea contului de pe telefon, moment in care pierzi accesul la facilitatile oferite;
4) poti sa ai oricate dispozitive care sa utilizeze acelasi cont (cum spuneam, vrei aceeasi agenda telefonica pe toate - daca stii cum sa faci) si sa inregistrezi/de-inregistrezi contul de oricare dipozitiv independent de celelalte;
5) singura situatie care afecteaza toate dispozitivele este stergerea (= inchiderea) contului pe server la Google (acolo unde a fost creat si exista).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Puneti cu incredere contul pe noul telefon si totul va fi ok

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează